799 0

Годината на супергероите (Видео)

Филмите за супергерои са най-популярни през 2016 г.

Анатоли Стайков

Най-големият кинокаталог в света IMDb публикува на сайта си ежегодния списък с 10-те най-популярни филма, съобщи Лента. В челната петица се оказаха кинопродукции, заснети по мотиви от комикси със супергерои и суперзлодеи.

Водещ по рейтинг е "Отряд самоубийци" на режисьора Дейвид Ейър. Главните роли изпълняват актьорите Джаред Лето, Марго Роби, Уил Смит, Кара Делевин и Джей Кортни.

Сюжетът разказва за екип от злодеи, нает от властите за изпълнение на самоубийствени мисии.
Второто място е отредено на фантастиката "Първият отмъстител: Войната на героите" с Крис Евънс, Робърт Дауни младши и Скарлет Йохансон. На третата позиция е "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", в който участват Хенри Кавил, Бен Афлек и Ейми Адамс.

В списъка са включени още филмите "Дедпул", "X-мен: Апокалипсис", "Книга за джунглата", "Великолепната седморка", "Ловци на духове 3", "Warcraft: Началото" и "Легендата за Тарзан".

При образуването на рейтинга са използвани данни за това колко често потребителите са гледали страницата на филма на сайта. Потребителите на IMDb са над 250 милиона на месец.Напиши коментар:


Публикувай