21 Декември, 2016 23:30 1 232 0

Годината на супергероите (Видео)

  • супергерои-
  • капитан америка

Филмите за супергерои са най-популярни през 2016 г.

Най-големият кинокаталог в света IMDb публикува на сайта си ежегодния списък с 10-те най-популярни филма, съобщи Лента. В челната петица се оказаха кинопродукции, заснети по мотиви от комикси със супергерои и суперзлодеи.

Водещ по рейтинг е "Отряд самоубийци" на режисьора Дейвид Ейър. Главните роли изпълняват актьорите Джаред Лето, Марго Роби, Уил Смит, Кара Делевин и Джей Кортни.

Сюжетът разказва за екип от злодеи, нает от властите за изпълнение на самоубийствени мисии.
Второто място е отредено на фантастиката "Първият отмъстител: Войната на героите" с Крис Евънс, Робърт Дауни младши и Скарлет Йохансон. На третата позиция е "Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта", в който участват Хенри Кавил, Бен Афлек и Ейми Адамс.

В списъка са включени още филмите "Дедпул", "X-мен: Апокалипсис", "Книга за джунглата", "Великолепната седморка", "Ловци на духове 3", "Warcraft: Началото" и "Легендата за Тарзан".

При образуването на рейтинга са използвани данни за това колко често потребителите са гледали страницата на филма на сайта. Потребителите на IMDb са над 250 милиона на месец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА