25 Декември, 2016 07:00 5 041 0

Вашият хороскоп за днес, 25.12.2016 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • телец-
  • стрелец

Козирог

Действайте смело и със замах, за да можете да реализирате с успех замисления празничен купон. Ще се срещнете с много интересни личности. Някои ще получат предложение за брак. Не прекалявайте с храната, за да нямате здравословни проблеми.

Водолей

Вероятно ще ви поканят на гости, където ще се запознаете с интересна личност. Не участвайте в чужди спорове и не вземайте ничия позиция поне на думи. Празничното ви настроение няма да може да бъде помрачено, независимо от всички странности в този ден.

Риби

Ще ви обземе Коледния дух и денят ви ще е изпълнен с незабравими преживявания. Ще се радвате на срещи с близки и приятели. Отдайте се на развлечения, но без излишни разходи.

Овен

Не всичко ще върви по план през този ден, но с малко помощ от страна на вашето семейство, ще успеете да довършите започнатото и да отделите време и за релакс. Вечерта излезте с добри приятели. Празничното настроение на другите ще се пренесе и върху вас и ще можете да се отпуснете и забавлявате.

Телец

В този ден ще сте в центъра на събитията. С размах и лекота ще се справите с всички ангажименти. Очакват ви приятни емоции в компанията на добри приятели. Ще се радвате на специално внимание.

Близнаци

Коледното настроение ще ви обземе напълно и ще искате да зарадвате всички ваши близки и любими хора.Трудно ще се справите с всичко през този ден. Направете нещо и за себе си - поглезете се с любима храна или отидете на ресторант.

Рак

Днес не пропускайте да отдадете заслужено внимание на вашите родители. Внимавайте с шофирането. Празничната вечер прекарайте в компанията на близки и любими хора. Не се натоварвайте!

Лъв

Мнозина от вас ще се отправят на път за празниците или ще мислят как да посрещнат най-добре чакани гости. Направете си добре сметка на парите, с които разполагате, за да нямате финансови затруднения в бъдеще.

Дева

Денят ви ще бъде изпълнен с много спокойствие и семеен уют. Никакви малки проблеми не могат да ви развалят празничното настроение. Вечерта ще сте душата на компанията.

Везни

Коледното настроение ще ви завладее с пълна сила днес. Ще сте в много добро настроение и ще сте в приятната компания на любимите си хора. Не прекалявайте с храни и напитки.

Скорпион

Днес отделете време за любими занимания, любими хора, любима музика или филм. Това ще ви помогне да се възстановите и заредите с енергия за предстоящия купон вечерта. Не създавайте нови връзки и не влагайте средства в нови инвестиции.

Стрелец

Много динамичен ден. Ще се срещнете с много приятели и близки, ще се радвате на отлично здраве и добро настроение. Интимният ви партньор ще разкрие истинските си чувства към вас, което ще премахне някои ваши съмнения, относно тази връзка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА