2 225 0

Вашият хороскоп за днес, 26.12.2016 г.

Венелина Маринова

Козирог

Въпреки, че имате желание днес да си останете вкъщи, това ваше желание няма да може да се реализира. Ще ви поканят на вечеря, която няма да можете да откажете. Хора, които отдавна не сте виждали, имат приятна изненада за вас.

Водолей

Днес най-добре е да си останете вкъщи и да се отдадете на спокойни занимания. Изгледайте филм или просто се наспете, за да не се чувствате уморени в началото на работната седмица. Доста ангажименти ще имате.

Риби

Празничното настроение няма да ви напусне и днес и ще се чувствате отпочинали и пълни с енергия и нови идея. Ще имате разнообразни срещи с интересни личности. Ще получите предложение, което в бъдеще може да ви донесе финансови облаги. Помислете над него.

Овен

Днес избягвайте промени в плановете си, защото това може да ви донесе единствено и само напрежение. Използвайте момента, за да уточните някои детайли около предстоящи събития, по които работите от известно време с интимната си половинка.

Телец

Днес се опитайте да се съобразите с желанията на членовете на семейството си. Хубаво е да направите цялостен анализ на приходите и на разходите си. Опитайте се да не влизате в каквито и да било спорове, защото е малко вероятно те да доведат до нещо градивно.

Близнаци

Днес се предпазвайте от каквато и да било разточителност. Намерете начин да обсъдите и някои въпроси, които отдавна вълнуват както вас, така и интимната ви половинка. Отделете достатъчно време и за останалите членове на семейството си.

Рак

Днес се опитайте да отделите достатъчно време за най-малките членове на семейството си. Освободете се от досадните ангажименти, които сте поели към приятел или друг роднина. Не правете рискови инвестиции.

Лъв

Днес се отдайте на заниманията, които имат разтоварващ ефект върху вас. Постарайте се да откликнете с подкрепа на близки, които се нуждаят от нея. Постарайте се да не прекалявате с гастрономическите наслади.

Дева

Днес ще имате възможност да се насладите на многобройни позитиви в личен план. Част от вас ще бъдат приятно изненадани от интимната си половинка с новина, която ще промени живота и на двама ви.

Везни

Днес при никакви обстоятелства не позволявайте да бъдете обхванати от носталгични настроения. Ще имате възможност да бъдете в компанията на обичани от вас близки. Постарайте се да изясните с приятел стари недоразумения!

Скорпион

Днес не правете кардинални промени от материален характер. По-добре е да сведете разходите си до минимума, който ви е необходим за текущите нужди. Отделете повече време за пълноценен отдих.

Стрелец

Днес избягвайте да пътувате и не прекалявайте с пикантни храни. Не забравяйте за дадено обещание и направете всичко по силите си да помогнете на приятел. Разкрийте чувствата си пред любим човек.Напиши коментар:


Публикувай