Last news in Fakti

26 Декември, 2016 00:30 4 850 6

Палави секс изживявания според зодията

  • палаво-
  • секс-
  • зодия-
  • поза

Когато говорим за секс, знаем, че най-важното нещо е партньорът, с който го правим. Но изненадващо или не, зодията също оказва своето влияние върху нещата, които ни се случват в спалнята, пише edna.bg.

Ето защо днес ще ви разкрием какви са новите неща, които трябва да опитате в спалнята според вашата зодия - предупреждаваме ви, че повечето са доста палави и има опасност да нажежите обстановката до краен предел.

Овен

Грабнете белезниците и шаловете, завържете ръцете му и се отдайте на страстта.

Телец

Интелектът е ужасно секси. Поспорете на някоя актуална тема преди главното действие или влезте в ролята на секси библиотекарка.

Близнаци

Говорете си мръсно, споделете всичките си фантазии и разкажете на партньора си какво точно искате да направи с вас - това ще го побърка.

Рак

Влезте в ролята на доминантната дама, която дава заповеди. Размяната на ролите ще разгорещи нещата на 100%.

Лъв

Влезте в ролята на любимите си филмови или литературни герои, развихрете фантазията си и бъдете други хора поне за вечер.

Дева

Лекото пошляпване не е навредило на никого, няма да навреди и на вас, ако го пробвате. Със сигурност ще нажежи атмосферата.

Везни

Има ли нещо по-красиво и артистично в секса от стрийптиза. Пуснете си бавна музика, приглушете светлината и се отдайте на забавления.

Скорпион

Този път започнете играта с масаж, затоплено олио или перо, с което да погалите нежно кожата на партньора си - той ще оцени тази допълнителна идея.

Стрелец

Играйте си на котка и мишка, ловец и жертва - остави се да бъдеш прелъстена и хваната в капана.

Козирог

Опитайте поза, която не се пробвали никога до сега и от която сте се притеснявали - това ще внесе голямо разнообразие под завивките.

Водолей

Опитайте са да съблазните партньора си бавно и полека, не бързайте, докрайте нещата до ръба и действайте едва тогава.

Риби

Завържете очите на партньора си с шал и се насладете на ласките си със затворени очи. Така останалите сетива се изострят и всичко става по-интензивно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Васичка Атанасова

    4 0 Отговор
    ах Венче Венче
  • 2 Бай Този

    5 0 Отговор
    Честита Коледа ВЕНИИ-ПАЛАВНИЦЕ.
  • 3 станишев

    5 0 Отговор
    на Венчето много и се иска да направи това-онова и да й замирише на мръсно (:
  • 4 Мераклия

    3 0 Отговор
    Вени, правиш ли страп-он?! :)
  • 5 tzappa

    3 0 Отговор
    Вени, страхотна си!
  • 6 бббббб

    2 1 Отговор
    Венчеее,коя зодия си???