26 Декември, 2016 00:00 13 024 1

Брад Пит не остана длъжен на Анджелина Джоли

  • пит-
  • джоли-
  • обвинения-
  • деца-
  • развод
Брад Пит не остана длъжен на Анджелина Джоли - 1
Снимка: БТА/АР

Кавгите между бившите влюбени Брад Пит и Анджелина Джоли не спират. Ако доскоро актрисата бе тази, която сипеше обвинения по съпруга си, то сега е ред на звездата от „Съюзени“ да отвърне на удара.

Актьорът обвини Джоли, че не предпазва в достатъчна степен личния живот на децата им и поиска от съдия да бъдат засекретени детайлите от развода, които пряко ги засягат, предаде Франс прес.
Адвокатите на 52-годишния Пит твърдят, че съпругата му, която поиска развод през месец септември, не взима присърце благополучието на трите им момчета и трите им момичета.

Освен това адвокатският екип на 41-годишната холивудска прима Джоли по всякакъв начин се опитвал публично да злепостави Пит.

Обвиненията не спират дотук. Според актьора, някогашната му половинка дори е нарушила споразумения като не е спазила правило за предпазване на личния живот на децата, на възраст между 8 и 15 години, като е разкрила името на психотерапевтите, консултирали тяхното семейство.

Преди време Брад Пит беше оправдан от ФБР и от Службата за защита на децата в Лос Анджелис по обвинението за проявено насилие спрямо сина им Мадокс. Това решение ядоса Джоли.

Двамата се запознаха през 2005 г. по време на снимките на „Господин и госпожа Смит“ и сключиха брак преди две години. Разводът на Бранджелина е една от най-обсъжданите звездни раздели през годината. Двамата имат три биологични и три осиновени деца.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    36 0 Отговор
    На Джоли к..венските номера няма да приключат така лесно!!!!!!!