12 637 1

Брад Пит не остана длъжен на Анджелина Джоли

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Кавгите между бившите влюбени Брад Пит и Анджелина Джоли не спират. Ако доскоро актрисата бе тази, която сипеше обвинения по съпруга си, то сега е ред на звездата от „Съюзени“ да отвърне на удара.

Актьорът обвини Джоли, че не предпазва в достатъчна степен личния живот на децата им и поиска от съдия да бъдат засекретени детайлите от развода, които пряко ги засягат, предаде Франс прес.
Адвокатите на 52-годишния Пит твърдят, че съпругата му, която поиска развод през месец септември, не взима присърце благополучието на трите им момчета и трите им момичета.

Освен това адвокатският екип на 41-годишната холивудска прима Джоли по всякакъв начин се опитвал публично да злепостави Пит.

Обвиненията не спират дотук. Според актьора, някогашната му половинка дори е нарушила споразумения като не е спазила правило за предпазване на личния живот на децата, на възраст между 8 и 15 години, като е разкрила името на психотерапевтите, консултирали тяхното семейство.

Преди време Брад Пит беше оправдан от ФБР и от Службата за защита на децата в Лос Анджелис по обвинението за проявено насилие спрямо сина им Мадокс. Това решение ядоса Джоли.

Двамата се запознаха през 2005 г. по време на снимките на „Господин и госпожа Смит“ и сключиха брак преди две години. Разводът на Бранджелина е една от най-обсъжданите звездни раздели през годината. Двамата имат три биологични и три осиновени деца.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • гощо
    Отговор
    1 08:04  26.12.16
    На Джоли к..венските номера няма да приключат така лесно!!!!!!!

Напиши коментар:


Публикувай