Last news in Fakti

28 Декември, 2016 14:00 2 146 2

Как да привлечете късмета и парите през новата година

  • пари-
  • късмет-
  • любов-
  • фън шуй

Фън шуй твърди, че каквато ви е къщата, такива са и мислите - подредете я, за да си оправите живота. Фън шуй майсторите съветват сами да повикаме здравето и щастието в дома си, пише blitz.bg. По празниците особено по коледните всеки се надява в живота да започне да му върви все по-добре.

Освен, че е необходимо да се заредите само с положителни мисли, е нужно да украсите жилището си, както съветва източната философия, за да привлечете всичко позитивно на ваша страна.

Преди всичко е необходимо да почистите и подредите дома си, както се казва от пода до тавана.

Всичко ненужно трябва да бъде изхвърлено. Трябва да се освободите първо от всички онези предмети и дрехи, които стоят захвърлени в шкафове и гардероби. След това почистете от нечистотии и прах. Така ще освободите мястото, където живеете, от ненужния товар.

Почистеният дом украсете със свещи, които редовно е необходимо да се палят. Много е важно да внесете украса в червените, лилавите, сребристите и златистите нюанси. Цветната декорация разпределете хармонично из цялото си жилище. Но внимавайте да има място за повече огледала и светли кътчета.

Според Фън шуй цветовете играят важна роля за привличането на здраве и щастие. За да имате хармонични отношения в семейството, изберете зеления цвят. Декорация в зелено се поставя в източната част на къщата.

Ако желаете кариерата ви през 2017 година да тръгне стремглаво нагоре, изберете синия цвят. Украсете северната част на дома си в сините нюанси.

Не забравяйте по време на празниците да включите и червения цвят. Огнените нюанси се свързват с щастието, както и с любовта и страстта. Според Фън шуй така ще привлечете повече богатство и лукс. Използвайте червеното в изобилие, защото то символизира огнените елементи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 зелката

    0 0 Отговор
    Ами аз живея на село и в спалнята имам едно легло и един скрин друго няма, как по точно да ги подредя по ФънШуй ?