12 036 4

Странен подарък на кмет за Коледа

Милена Богданова

Кметът на малкото градче Лозия, разположено в близост до Мадрид и наброяващо 700 души, е поканил на традиционната Коледна вечерника на пенсионерите, стриптизьорки. Едва ли е странно, че на възрастните хора този „подарък” не им е допаднал, пише британското издание Mirror.

По думите на очевидци, виждайки стриптизьорките, повечето пенсионери са станали и са си отишли. Имало е обаче и такива, на които шоуто за възрастни им е харесало. Това обаче не е спасило кмета Мануел Хименес от обяснение пред недоволните за странния си рождествен подарък.

Кметът е заявил, че „представления от такъв тип” организира не за първа година, а че е традиция на поздрави за празника по този начин възрастните хора на градчето. На второ място Хименес отбелязва, че разголената жена се е появила чак към края на шоуто и трето стриптизьорките са били облечени в прозрачни костюми в телесен цвят.

Жителите на града обаче са възмутени, че данъците им отиват за толкова съмнителни мероприятия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 16:14  26.12.16
  на къде върви светът на Рождество Христово такъв светъл християнски празник кмет дарява стриптийз на пенсионери вместо да им даде коледни добавки

  Коментиран от #2

 • а ся
  Отговор
  2 21:00  26.12.16

  До коментар #1 от "Васичка Атанасова":

  Такава мръсотия , пък всеки я практикува . Толкова подло дело , пък всеки си мисли за това по няколко пъти на ден . Мръсотията му с мръсотия . Предлагам на всеки които си помисли за на комшията жената и обратното ... (на комшията жената да си помисли за нас) , да се самобичува . На къде върви тоя свят ? Защо по дяволите се движи напред ? Ако не да се движи назад , поне да спре !!!! Не вижда ли , че не искаме да възприемем нищо ново , различно и логично ? Не разбира ли , че ни е най - добре когато сме слепи . Толкова ни е добре да сме тъпи . Не случайно , отстояваме собствената си тъпотия толкова яростно и безкомпромисно !!!! Толкова ни е приятно когато мислите ни са там , а говорим за друго . Но какво пък от това , инаги можем да се оправдаем като използваме думата "морал " . Нищо ,че на тази дума не и е точно там мястото .
 • 3 08:47  27.12.16
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Гост
  Отговор
  4 11:03  27.12.16
  Кметът намерил решение на проблема с пенсиите! Ще им докара сърдечен удар и готово, няма вече пенсионери :)

Напиши коментар:


Публикувай