3 286 1

Хлябът е твърда бира!

Венелина Маринова

Омесването на хляба е една от най-магическите дейности в кухнята. Никой не може да устои на димящия зачервен самун, току що излязъл от печката. Дори ароматът му трудно може да се опише – с нюанси на карамел и мляко, на нива, на слънце. А удовлетворението от прекрасния резултат е неописуемо, пише сп."Меню".

Ние ви предлагаме да видите това видео на TED, за да научите повече за най-новите техники в печенето на хляб от известния майстор хлебар, Питър Рейнхарт. Чрез неговите лекции и множество готварски книги, той превръща уроците по печене на хляб в дълбоки, духовни уроци - и разсейва остарели митове за същността (и вкуса) на качествения здравословен хляб.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):



Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • mramor
    Отговор
    1 16:08  27.12.16
    Пруфесур Мирмерски - дойче вариант. Ут ляба, по-убаво е само бирата(и мизету)...

Напиши коментар:


Публикувай