27 Декември, 2016 14:00 3 751 1

Хлябът е твърда бира!

  • хляб-
  • месене-
  • печене-
  • техники-
  • ted-
  • питър рейнхарт

Омесването на хляба е една от най-магическите дейности в кухнята. Никой не може да устои на димящия зачервен самун, току що излязъл от печката. Дори ароматът му трудно може да се опише – с нюанси на карамел и мляко, на нива, на слънце. А удовлетворението от прекрасния резултат е неописуемо, пише сп."Меню".

Ние ви предлагаме да видите това видео на TED, за да научите повече за най-новите техники в печенето на хляб от известния майстор хлебар, Питър Рейнхарт. Чрез неговите лекции и множество готварски книги, той превръща уроците по печене на хляб в дълбоки, духовни уроци - и разсейва остарели митове за същността (и вкуса) на качествения здравословен хляб.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mramor

    2 0 Отговор
    Пруфесур Мирмерски - дойче вариант. Ут ляба, по-убаво е само бирата(и мизету)...