Last news in Fakti

28 Декември, 2016 16:36 7 451 3

Жената Козирог - властна и страстна

  • жена-
  • козирог-
  • секс-
  • отношения

Жените Козирог са упорити, понякога могат да бъдат властни и обичат да преследват целите си докрай, пише tialoto.bg.

Тяхната независимост и вродени лидерски умения често са обект на завист, особено от хората, които не разполагат с тези качества.

Дамите с тази зодия са силни и макар че рядко губят самообладание, по-добре не рискувайте да разберете какво точно се случва, когато го направят. Те могат да устоят на всяка буря, на всяко разочарование или трагедия и да намерят начин да продължат напред и нагоре.

Жената Козирог трудно би се влюбила от пръв поглед. Тя не обича да губи времето си с безсмислени флиртове. За нея любовта е нещо много сериозно, с което човек не бива да си играе. Дамите, родени под този зодиакален знак, вземат нещата в собствените си ръце и често се опитват да контролират и своите любовни отношения.

Козирозите жени са проницателни и наблюдателни. Те прекарват известно време с техния обект на желания, за да го опознаят. Обикновено биха си позволили да допуснат някого повече, само ако преди това са го проверили и оценили по свой собствен начин. Разбира се, винаги съществува вероятност, когато жената Козирог да бъде „неподготвена“ и емоциите ѝ да надделеят.

Любовни отношения с жена Козирог:

Първоначалното впечатление може да се окаже грешно, когато става въпрос за дама с тази зодия. Въпреки че на пръв поглед тя е покорна в любовните си отношения, вродената независимост на жената Козирог никога няма да ѝ позволи тя да се превърне в „робиня“.

Тя е равностоен партньор в една връзка и ще остане до любимия си, когато нещата се усложнят. Перфектната връзка с жена с този зодиакален знак е комбинация от любов и сигурност. Добавете нотка непредсказуемост и вълнуващи изненади (дори и рядко) и ще добиете ясна представа какво е да бъдете с жена Козирог.

Сексът с жена Козирог:

И макар че тя иска да изглежда като въплъщение на студенина и спокоен прагматизъм, когато става въпрос за леглото, дамата с тази зодия е всичко друго, но не и това. Ще се радвате да разберете, че жената Козирог често е готова за страсти между чаршафите и още по-приятно –готова е за експерименти в секса. Тя не се нуждае от фантазии, а просто от емоционална връзка с партньора ѝ. Жената Козирог би се отдала истински само на силна, вежлива и секси половинка в спалнята.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Танас

    0 0 Отговор
    Вени , право в 10-та ! Случайно да не сте приятелки с жена ми , та си я описала 1 към 1 ? ))))))
  • 2 Танасо-жено-приятел

    0 0 Отговор
    Не Вени, аз съм :)
  • 3 Иван

    0 0 Отговор
    Значи цялата статия е много хубава ама само за кратък период са тия страсти и фанфари и после тая студенина става малко хронологично дразнеща. А като пишете за интимния живот на тая зодия вземете махнете думата "често" че ми се струва залъгвате хората просто.