9 321 2

Типичните грешки на жените към мъжете

Венелина Маринова

Мъжете винаги са изкупителната жертва са всички женски проблеми. Ако една жена е дълго време сама или постоянно бива зарязвана от мъжете, то познайте кой е виновен за това. Разбира се, че мъжете. Ето къде грешат жените с мъжете, според rozali.com:

Говорят много, слушат малко

Типично е за жените да приказват много и повечето мъже го приемат дори с усмивка, но не понасят жени, които не чуват дори и малкото, което казват мъжете. И понеже не слушат, изпускат важна информация от страна на мъжете, която може да се окаже причината за раздялата им.

Търсят грешките само в мъжете

Жените смятат, че познават мъжете по-добре от тях самите. И вглъбявайки се да анализират мъжкото поведение и мислене, като че ли забравят да разсъждават малко повече и над собствената си същност. Съответно не виждат своите грешки и кусури, които често водят до личните им любовни драми в живота. Определено и мъжете не са безгрешни и перфектни, но пък и жените не виждат очевидни неща.

Омаловажават мъжките чувства

Като че ли често жените гледат на мъжете като на безчувствени създания, които мислят само с мозъка между краката си. Но напротив, въпреки, че мъжете мислят за секс по-често от жените, са понякога дори по-чувствителни от жените. А нетактичността на слабия пол е причина мъжете да се чувстват наранени, а защитната им реакция е да се разделят с жената, подиграла се с чувствата му (дори и без да е целяла това).

Смятат, че мъжете си падат по предизвикателни жени

Да, мъжете обичат предизвикателни жени, но не обичат тяхната половинка да е предизвикателна на обществени места, където се превръща в център на внимание за десетки похотливи мъжки очи. Бъдете секси, похотливи и закачливи, но в леглото или когато сте насаме с половинката си. Иначе бъдете сдържани, поддържани и представителни, за да бъде мъжът ви горд със завоевание като вас, без да се налага да споделя бюста, дупето и краката ви с чужди погледи и похотливи мъжки мисли.

Вярват, че мъжете няма да ги харесат без грим

Ако и вие сте от жените, които стават 10 мин преди половинката си, за да се гримират, така че той никога да не ви вижда без грим, правите голяма грешка. Женската красота е особено ценена от мъжете, но не и когато е продукт само на грим. Мъжете нямат нищо против да подчертаете красотата си с грим, но ще бъдат запленени от вас и рано сутрин, когато сте рошава, сънена и по пижама.

Смятат, че мъжете търсят покорна жена

Ако казвате на всичко “Да”, ако се съгласявате с всичко, ако правите компромиси за всичко, ако угаждате на половинката си за всичко, рано или късно ще станете повече от скучна за него и връзката ви ще приключи. Мъжете са ловци по природа, обичат да ловуват, обичат завоеванията, падат си по забраненото, в съзнанието им то е по-сладко, по-секси, така че не се давайте твърде лесно. Твърде лесната жена, поднесена им на тепсия, не представлява такъв интерес, както завоюваната с известна доза усилия.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ММЖВ
  Отговор
  1 16:47  30.12.16
  Каквото и да се пише в тези статии не са изчерпателни. Ако проявявате повече интерес към взаимоотношенията между мъжете и жените има една чудесна колекция, която може да прочетете.
 • Рихтер
  Отговор
  2 23:49  30.12.16
  Стегната статия ,в коятто има добри съвети .Ще е доста поучителна за много тийнейджърки . Ако трябва да я оценея бих и сложил 5 (пет). Не по Рихтер ,а по десетобалната система.

Напиши коментар:


Публикувай