31 Декември, 2016 03:30 1 926 1

Най-малко по 15 бона за Ивана и Азис за ЧНГ

  • азис-
  • ивана-
  • преслава

Певицата на народа Ивана и един от най-оборотните изпълнители на Балканите – Азис, се котират най-скъпо в програмите за Новогодишната нощ. За да осигурят саундтрака на празничната вечер на гостите си с хитове като „Кралете” и „Ще ти взема всичките пари”, собствениците на заведения трябва да броят не по-малко от 15 000 лв, показа проверка на „Монитор”.

Навръх 31 декември Ивана е ангажирана в хотел във Велинград и за разлика от повечето й колеги, които действат на принципа „ден година храни” поемайки по три ангажимента, участието й там ще е ексклузивно. Азис, който през 2016-а пя „Хабиби” предимно на нашенци в страни като Швейцария, Турция и Германия,не мобилизира групата си за по-малко от 17 000 лв.,коментират запознати от гилдията.

Преслава, която принципно води класацията за най-скъпо платените артисти на „Пайнер” със 7000 лв хонорар, ще вземе двойно от работата си на Нова година в тузарски хотел в Правец.

Глория ще даде тон за песен в комплекса на Галин и Галена в Арбанаси, като за класата на живото пеене те ще броят 10 бона. Още 10 000 примата ще заработи и с лайв във Велинград.

Толкова ще вземе Софи Маринова за дует с любимия си Гринго в хотел в същия град, толкова ще прибере и Анелия, която е част от афиша на комплекс в Златни пясъци.

Това е максимума, за който ще се цанят баща и син Стораро. Тони ще докарва мускулна треска в ханша на феновете в столично казино, а Фики ще пита къде е „Издислав” в нов чалга клуб на жълтите павета. Десислава, която преди дни се върна от коледно турне в САЩ, ще чурулика за 12 бона за гостите на спа-хотел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д'Мин

    1 1 Отговор
    Уважавам гласовите им качества. Но ако ми пеят в мивката, пускам чешмата да се излеят от сифона.