Last news in Fakti

31 Декември, 2016 09:00 2 110 5

Тръмп и Сталоун заедно на Нова година

  • тръм-
  • сталоун-
  • доналд тръмп-
  • силвестър сталоун-
  • нова година-
  • новогодишно парти

На новогодишното парти на Тръмп ще присъстват повече от 800 души

Тръмп и Сталоун заедно на Нова година - 1

Новоизбраният президент на САЩ Доналд Тръмп ще посрещне новата 2017 година с грандиозно празненство, на което са поканени повече от 800 гости. В списъка с гости е името и на филмовата екшън звезда Силвестър Сталоун, съобщи сайтът The Hill.

Партито ще се проведе във Флорида, в курортния комплекс Мар-а-Лаго, който е собственост на Тръмп. Според графика на събитието, първо ще има коктейлна част, последвана от вечеря и танци в балната зала на комплекса.

Прессекретарят на Белия дом Шон Спайсър, заяви, че на празненството в събота вечер ще присъстват и съпругата на Тръмп — Мелания Тръмп и най-малкият му син — Барън.

Вече бе съобщено, че актьорът от "Роки" е сред хората, за които Тръмп прави планове да оглавят Националната фондация за изкуства, но Сталоун заяви, че няма да приеме поста, ако му бъде предложен.

"Аз съм изключително поласкан от слуховете, че бих могъл да застана начело на Националния фонд за изкуства", каза Сталоун пред BuzzFeed по-рано този месец.

"Все пак аз вярвам, че бих могъл да бъда по-полезен, като привлека националното внимание върху проблемите на бившите военни, като се опитам да им помогна да намерят платена работа, подходящо жилище и финансовата помощ, която тези уважавани герои заслужават."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 незнайко

    0 0 Отговор
    Последният абзац с изказването на Силвестър Сталоун, показва в действителност истината за живота на военните в САЩ.
  • 4 Що не последва Сигъл и Мути ?

    0 0 Отговор
    Та там в Русия е "руският" боксьор от Роки 2, с който играха на ринга двамата. Може и Тръмп да иде някой ден за паспорт в Москва? Евреите заминават от Франция и от Израел в Русия, немци от Германия, американски фермери също. Аз бих купил земя също. Въпреки че Русия е американска колония, те е по-привлекателна със силата и стойността си от коя да е др. страна днес в света. Санкции, депортации , заплахи и провокации не действат на братята. Ами ако се освободят, тогава каква сила ще е Русия! За да оцелееш днес - дружи с РУСИЯ. Гледай ко прави Тръмп.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.