Last news in Fakti

1 Януари, 2017 14:18 1 350 0

Спокойно дежурство в "Пирогов"

  • пирогов

Близо 234 хил. пациенти са преминали през "Пирогов" през 2016 година

Празничната нощ е преминала спокойно и без тежки инциденти, като през спешното отделение са преминали 98 пострадали, съобщават от "Пирогов".

Има един случай на пострадал след употреба на фойерверка - 13-годишно момче я е изпуснало върху крака си.

Седем пациенти с алкохолна интоксикация са настанени в Токсикологията. От тях четирима са възрастните, които имат между 1,7 и 2,5 промила алкохол, а младежите под 18 години са трима. В Детската токсикология са настанени и няколко младежи с алергични реакции към храни и ядки. Те са стабилизирани.

Пациентите с инфаркт са двама - 79-годишна жена и 39-годишен мъж.

19-годишният младеж, който беше намушкан в търговски център на 23 декември, вече е изведен от реанимация. В някой от следващите дни той ще бъде изписан от болницата, добавят от "Пирогов".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА