6 621 5

Силиконът ми пречи на секса

Манекенка признава, че имплантите пречат на живота й

Росен Стойчев

Бившата манекенка Алиша Дювал разкри какви проблеми са й създали нейните силиконови импланти, съобщи „Сън“.

Дювал е похарчила близо 1 млн. паунда за импланти и пластични операции.

„Имплантите в гърдите ми се разпадат, така че имам силикон в тялото си. Никой не знае какъв може да е ефектът от това. Става въпрос за проблеми с щитовидната жлеза и т.н. Има определени сексуални неща, които не мога да правя.

По време на секс се тревожа за всеки от своите импланти. Сексуалният ми живот се промени. Постоянно се притеснявам за имплантите в задните си части. Понеже не мога да седя повече от 20 минути и не ходя на кино или подобни места“, заяви Дювал.

Великобритания


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ПДЯ
  Отговор
  1 09:40  03.01.17
  що не си сложи и в кратуната , а да там вече си имаш свой силикон :)
 • Бай Ганчо
  Отговор
  2 10:14  03.01.17
  Ей,да беше ми ги дала на мен тези 1 милион паунда,щях да ти нося ц.ците като едно магаре бе,а пък онзи магарешкия,истинския щеше да те прави 100 пъти по щастлива от колкото разни силиконови боклуци,камо ли да имаш проблеми пък!
 • бате Петьо
  Отговор
  3 10:15  03.01.17
  Ако беше дала тези пари за нещо смислено , например образование или благотворителност , сигурно секса щеше да и се получава по-добре !
 • копеле
  Отговор
  4 12:13  03.01.17
  Ей някои жени са много прости....газарията топли но за кратко
 • 111
  Отговор
  5 14:09  03.01.17
  Трябва да има такива статии, и за онези, които се направиха в устите като патешки човки, да си кажат как нямат никаква чувствителност. как се разпада, изкривява и как веднъж прибегнали до това, трябва постоянно да се поправя. За да знаят (знаем) да не се занимаваме с глупости. Ако имате малки гърди, ще ви хареса мъж, обичащ малки гърди. Ако задникът ви не е хубав (в бг е равносилно на малък) отслабвайте, ако е прекалено плосък, ами развийте мозъка си. И той ще свърши работа. Казвам го а онези, които искат да успеят в живота благодарение на перфектните ц.ци и задник.

Напиши коментар:


Публикувай