9 599 7

5 сигурни признака, че той има любовница

Венелина Маринова

Несъмнено едно от най-болезнените неща, които могат да ни се случат някога, е да разберем, че половинката ни вече не се вълнува от нас, а от другиго. За съжаление много жени, може би благодарение на привързаността си, решават да подминат проблема, макар и да осъзнават важността му и се опитват просто да променят ситуацията, но истината е, че това е почти невъзможно. Ако искаме да бъдем щастливи, трябва да си дадем сметка какво се случва и да се изправим срещу трудностите, въпреки че това може да ни нарани. Преди всичко не е добре да се обвиняваме и изобщо да търсим, каквато и да е причина, когато не става дума просто за секс, а за нещо повече между половинката ви и друга жена. Аферите се случват и са нещо обичайно, но и болезнено за някои. И дори и да мислим, че ако не знаем за потенциалната връзка между човека, с когото сме и някоя друга жена, ще живеем по-спокойно и след известно време този период ще отмине, трябва да знаем, че това не е така. Колкото и да ни боли, трябва да знаем. В противен случай все нещо няма да е наред и ще живеем в постоянно притеснение, предупреждава woman.hotnews.bg.

Вижте кои са някои от основните признаци в поведението на партньора ви, които трябва да ви послужат като предупредителен сигнал за нещо нередно.

Начинът, по който разговаря

Комуникацията е един от най-важните компоненти за здравата връзка и когато куца, това често е индикация за някакъв проблем. Освен това е много вероятно, ако той е заинтригуван емоционално от друга жена, която и двамата познавате, той да започне да я споменава все по-често, докато си говорите.

Сексът

В случай, че забележите, че сексуалният ви живот става все по-отегчителен и половите ви контакти намаляват все повече, значи определено има нещо, за което вие не знаете. Най-често мъжът, който изневерява на жена си, се отдава напълно на любовницата си и физически, и емоционално.

Цялостното му поведение

Той е някак по-потаен, стресиран, напрегнат, раздразнителен, но и като че ли показва безразличие. Не търси повод за разговор с вас, може би защото от една страна носи чувство за вина, но от друга просто вече не е заинтригуван от вас. Можете да проверите дали е гузен като започнете да го разпитвате внимателно, но в същото време съвсем открито търсите отговори. Ако той се подразни и избегне зрителния контакт с вас, то не се съмнявайте, че зад това стои друга жена.

Външният му вид

Хората, които изневеряват, винаги се стараят да изглеждат много по-добре отпреди. Замислете се, ако той изведнъж смени парфюма си, прическата си или започне да ходи по-често по магазините... Стига! Кой мъж посещава мола за дълго по-често от 3 пъти в годината по собствено желание?

И не на последно място – интуицията ви

Едно от най-силните оръжия на жената е интуицията. Ние винаги усещаме какво се случва и е добре да слушаме вътрешния си глас, дори и понякога да ни се струва, че дава налудничави идеи. Разбира се, внимавайте интуицията ви да не се превърне в параноя и безпричинна ревност.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Ivanov
  Отговор
  1 06:48  05.01.17
  Колко ли развода ще докара тази статия. Аман от пишман журналисти, само с глупости занимавате хората.
 • а ся
  Отговор
  2 14:35  05.01.17
  Е хубава работа . Кой нормален човек си няма любовница/любовник ? Важното е да не показваме симптоми будещи подозрение . И да не разваляме семейството от простотия .
 • Лъчо
  Отговор
  3 15:50  05.01.17
  Пълни глупости. И без любовница може така да се държи. Ако започне да прави така мъжа, жената да се погледне острани за да се види /ако може изобщо/ точно кое в нея не е наред, че да търси той друга. пък случайно ако си признае и се промени :)))), няма да си го познае
 • ШЛХ
  Отговор
  4 16:39  05.01.17
  Венче , а не е ли валидно и същото за дамите :)
 • кучето шаро
  Отговор
  5 18:58  06.01.17
  Да е..ш собствената си жена е неморално !
 • Вили
  Отговор
  6 22:38  06.01.17
  Да не разваляме семейството.....глупости! Ми то вече е развалено. Който иска да остава в него след като партньорът му си има друг/а трябва да продължи да живее в постоянно лицемерие...в името на спазване на благоприличието. Как ли пък не! Мерси!
 • Кака Гинка
  Отговор
  7 23:06  06.01.17
  Значи трябва да се безпокоим когато "не става дума просто за секс,а за нещо повече".Щом е само секс, всичко е наред - никаква изневяра няма!Явно съм отчайващо старомодна,след като бих обърнала внимание на подобна дреболия.А как би се почувствал мъж,когато половинката му си позволява "само секс" с други,но иначе "той е единствената и любов"?Много сме разкрепостени,а едно време казваха на това "разтурени"...

Напиши коментар:


Публикувай