1 924 2

Американец купи 1000 вестника, за да скрие гафа си

Разумна стратегия?

Снимка: Wikipedia
Снимка: Wikipedia
Денис Джамбазов

Американски гражданин предприе странна стъпка, за да не могат неговите съграждани и близки да разберат за начинанията му, съобщи Ей Би Си нюз.

Полицията в щата Ню Йорк е задържала 43-годишния Джоузеф Талбът в края на миналата година за каране в нетрезво състояние.

При ареста мъжът е отказал да даде и пръстови отпечатъци. В затвора все пак полицаите му направили снимка, която местният вестник „Times of Wayne Country“ публикувал в новия си брой.

Джоузеф Талбът решил, че не иска неговите близки да разбират за провинението му и закупил близо хиляда копия от новия брой, всяко от които струва $1.25.

Тиражът на изданието е 12-хиляден. Малка подробност, която убягнала на американеца, е, че вестникът има и онлайн издание, на което също е била разпространена снимката му.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • издънка
  Отговор
  1 01:50  08.01.17
  Обама разправя, че руските хакери били добри та може да се обърне към тях за проблема с онлайн изданието ;) А ако това беше тука даже до будките за вестници, щеше да седи и автографи да раздава ха ха и щяха да го обявят за ВИП и в Биг Брадър да го поканят !
 • Radeff
  Отговор
  2 10:03  08.01.17
  Интересното е че е роднина на нашият прези Радев, някакъв братовчет му е - Джоузеф Талбът Радефф се пише

Напиши коментар:


Публикувай