7 Януари, 2017 10:29 1 151 1

Д-р Ангел Кунчев: Студът ще намали заболеваемостта от грип

  • д-р ангел кунчев-
  • грип-
  • болест
Д-р Ангел Кунчев: Студът ще намали заболеваемостта от грип - 1

Вероятно студът ще намали заболеваемостта от грип у нас, защото хората предпочитат да си стоят вкъщи и така се ограничават контактите между тях.

Това каза пред бТВ главният здравен инспектор Ангел Кунчев. Той обясни, че предаването на заразата по въздушно-капков път е много ефективно и напълно устойчиво на външни фактори, какъвто е студът.

Въпреки това обаче той очаква леко намаляване на динамиката на грипната епидемия. Кунчев за пореден път препоръча добро хранене вместо изкуствени витамини. Държавният здравен инспектор припомни, че до края на епидемията очаква от грип да са се разболели 1 млн. българи.

В никакъв случай антибиотици при грипа, помагат антивирусните препарати, припомни Ангел Кунчев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Радка Илиева

    0 0 Отговор
    Само с 10 капсули кордицепс на втория ден ще се избавите от грипа. Това е естествен антибиотик и може да се дава на деца, без странични ефекти. https://kafeganoderma.wordpress/products/supplements/kordiceps-kapsuli/