Last news in Fakti

10 Януари, 2017 00:30 12 528 15

Защо мъжът отказва секс

  • секс-
  • отказва-
  • причини

За нас е напълно естествено да откажем секс на любимия. Но когато ролите се обърнат, ние го приемаме като жестока, непростима обида. Вирваме носа и хич не ни интересува причината за отказа му от ласки. Не ни интересува ли? Разкъсва ни от вътре!

Защото вече сме се обявили за непривлекателни, невъзбуждащи и скучни в леглото. Но така ли е наистина? Запознайте се с 5-те най-чести причини защо мъжът отказва секс, според edna.bg.

1. Претоварен е

Тежкият работен график, стресът, наскоро преживяна трагедия – това са основните врагове на желанието за секс. И не си мислете, че вашият мъж е неподвластен на тях. Затова вместо да му натяквате и да се сърдите, по-добре му помогнете. Как? С почивка! Отидете на красиво и спокойно място. Заредете се с добро настроение и му го предайте. И съвсем скоро той сам ще ви поиска.

2. Болест

Трябва да знаете, че най-честата причина европейските мъже да отказват секс е именно тази. Може да е депресия, хормонални нарушения или проблеми със сърцето. Не гадайте, а потърсете консултация с лекар.

3.Технологията плячкоса желанието

Сяда пред компютъра само да си види мейла и остава там 3-4 часа. А сексът? Е, той може да почака до утре. И утре пак същото. Решението е да си направите график – кой колко време има за развлечения или работа в мрежата. И разкарайте всякакви технологични джаджи от спалнята. Така щете, не щете, ще трябва да си обръщате повече внимание.

4. Изневерява ви

Ето тази причина хич няма да ви хареса, но, за нещастие, тя също е на водещо място. Когато един мъж си има любовница, рано или късно стига до момента, в който не може да задоволява сексуално две жени. Затова едната ще трябва да бъде ощетена. Сами се сещате коя е тя. Но има и друг вариант – може би вие самата сте прекалено сексуално активна и той не може да ви смогне на темпото

5. Сексът е скучен

Тоест той иска да прави секс с вас, но не тук или не по този начин. Малко мъже биха ви признали в откровен разговор какво точно желаят, затова е добре вие да поемете инициативата. За начало опитайте по-стандартните неща – малко стриптийз, секс на плажа, секс в колата… Ако не помогне, ще ви се наложи наистина да си поговорите с него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Антон

    14 2 Отговор
    Защото:

    1.Не сте мръсница в леглото!

    2.Не използвате секси екипи!

    3.Абсолютно сте праволинейна и не вкарвате иноваций!

    4.Не му пускате да ви и....ка от зад!От време на време!

    5.Не искате да направите тройка с някои негов приятел или ваша приятелка!

    Има и още ама това стига мисля.

    Мъжете харесват мръсниците колкото и да не си го признават някой.Колкото е по-голяма мръсница една жена в леглото и екпериментира,толкова и намалява шанса мъжа да е замени с друга.На един мъж,не му трябва много да му завъртиш главата,дали горна или долна,и в двете няма акъл ами семенна течност.

    Ех,Венче вземи си боядисай червена косата,ще станеш огън жена.

    Коментиран от #11

  • 2 Геле

    11 0 Отговор
    А е възможно просто да не може да ви понася!
  • 3 ссс

    8 0 Отговор
    Оти му не става патката !
  • 4 бббббб

    7 0 Отговор
    Вениии ,ако имаш този проблем просто се обадииии..
  • 5 Един работник

    4 0 Отговор
    точка 2. Болест : Болен х%й е%е , кахърен - не!
  • 6 некой

    6 0 Отговор
    Бе я да е чужда жена няма да е..ш ли?Мааалииий....
  • 7 Шляхтиц

    2 0 Отговор
    Госпожо Маринова, сменяйте от време на време темата. Аз съм на седемдесет години и прочитайки няколко Ваши статии, сърцето ми започва да хлопа. Най-лесно би било да не ги чета, никой не ме задължава, но високо оценявам някои от коментарите. За днешната статия моите адмирации към коментатора Антон. Статията е интересна, но и коментарът на Антон си го бива. Моите почитания към двама Ви.
  • 8 Дедо ПОП

    5 0 Отговор
    ,, Защо мъжът отказва секс " - ми щото не ще !
  • 9 Шляхтиц

    6 1 Отговор
    Госпожо Маринова, сменяйте от време на време темата. Аз съм на седемдесет години и прочитайки няколко Ваши статии, сърцето ми започва да хлопа. Най-лесно би било да не ги чета, никой не ме задължава, но високо оценявам някои от коментарите. За днешната статия моите адмирации към коментатора Антон. Статията е интересна, но и коментарът на Антон си го бива. Моите почитания към двама Ви.
  • 10 Грую

    6 0 Отговор
    Към дамите: ако той не иска или се съмнявате, че Ви изневерява, теста с легена с вода е безпогрешен - ако топките изплуват отгоре, значи някоя ги е изпразнила преди Вас!
  • 11 Бай

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "Антон":

    Да, изкривената психика на "мъжа", че и на "жената". То заради такива изкривявания се изкИлиферчи човечеството. После що "хората" са прости, що стават престъпници, що бачкат за мизерни заплати ??? Ами защото са плод на такова полово сношение...лишено от чистота и любов, ниЗки и ниСки страсти, комплексария - това което правите, докато го правите, това ще се появи на бял свят. Както и възпитанието. Когато нещо се прави с любов(дори да не е дете) става хубаво, красиво, положително...когато се прави с егоистични и комплексарски изблици - може да видите резултатите като се огледате около вас. Разбира се, нещата са относителни и всяко правило си има изключение...Има грозни и гадни създания с хубави родители и обратно. Естествено, че зависи и са намесени и други фактори...

    Коментиран от #12

  • 12 аман от секс

    0 0 Отговор

    До коментар #11 от "Бай":

    как може на плажа?! какво е това нещо?

    Коментиран от #13

  • 13 Бай

    0 0 Отговор

    До коментар #12 от "аман от секс":

    Кое как може на плажа? :)
    Кое нещо какво е ? :)
  • 14 me be re

    3 0 Отговор
    Маринова, ако ви отказва сменяй го. Аз на мойта не отказвам
  • 15 гощо

    1 0 Отговор
    СКУКАААААААА............!!!!!!!!! Тооооооо все боб-боб......