1 181 4

Никол Кидман отново иска да е майка

Никол Кидман отново иска да е майка
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Никол Кидман наскоро призна, че е много щастлива жена, тъй като има невероятен съпруг в лицето на музиканта Кийт Ърбън и голямо семейство. Актрисата е майка на 4 деца - осиновените по време на брака ѝ с Том Круз Изабела (25) и Конър (21) и 8-годишната Съндей и 6-годишната Фейт от настоящата ѝ законна половинка. Хубавицата обаче сподели, че се надява отново да стане майка и то тази година.

„Все още си фантазирам и се надявам, че нещо може да се случи тази година и с Кийт да имаме още бебета. Баба ми е родила майка ми на 49 и аз бих била безкрайно щастлива, ако ми се случи. Децата са радостта на живота ми“, разкри звездата пред сп. Event.

Неотдавна се мълвеше, че Никол е в лоши отношения с осиновените си син и дъщеря, защото не споделяла тяхната сциентоложка вяра. Кидман твърди, че причината е друга – възрастта им.

„Те все още са част от живота и сърцето ми, но вече са пораснали и имат собствен живот. Сред всичко, което съм преживяла, майчинството е най-вълнуващото нещо, което ме промени и ме направи по-добра.

Имах много проблеми със забременяването, така че и двамата искахме да осиновим дете. Вярно е, че когато децата растат, е по-трудно да бъдете заедно, но те винаги си остават твои деца и ти тяхна майка“, коментира по темата Никол.

След дълго „ходене по мъките“ актрисата почти се е отчаяла, че няма да може да стане майка по естествен начин и зачеването на Съндей за нея е било истинско чудо. След това с Кийт се решили да опитат със сурогатна майка и така и Фейт се появила на бял свят.

„Сърцето ти се разбива отново и отново и започваш да си казваш, че никога няма да се случи. Честно казано никога не съм вярвала, че ще родя на 41. След толкова много години опити, това беше истинско чудо. Спряхме се на сурогатна майка, защото и двамата много искахме още едно дете. Чувствах, че шансовете ми да зачена са все по-малки и след това се появи Фейт“, обясни Кидман.

Австралия


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  1 03:14  10.01.17
  много е красива НИКОЛ
 • Васичка Атанасова
  Отговор
  2 03:20  10.01.17
  много е красива НИКОЛ
 • гост
  Отговор
  3 09:03  10.01.17
  ники, down undеr съм на твое разположение, имам 5 от 3 различни жени..и ти ще прихванеш.
 • дедо Шишарко
  Отговор
  4 19:23  10.01.17
  Ми да заповяда,деди ще е натъпче като коледна пуйка!08885555...!

Напиши коментар:


Публикувай