Last news in Fakti

12 Януари, 2017 17:00 13 830 13

Как мъжете избират за кого да се оженят

  • брак-
  • любов-
  • предложение

Може да сте невероятно секси и страхотна в леглото. Може да правите секс всяка сутрин и вечер. Това обаче не е достатъчно, за да се ожени един мъж за вас. Всъщност, има малко общо с това, дори почти нищо, твърди iwoman.bg.

Причината, заради която мъжете се женят, се крие извън спалнята. Сега сигурно се чудите как да го накарате да ви зададе важния въпрос?

Просто. Мъжете сключват брак с жени, които ги правят по-добри мъже.

Всичко започва, когато забележат, че колата им е по-чиста, а също така и домът им. Но след това става по-дълбоко. В тях се поражда благородство и искат да се погрижат за вас.

Искат да знаят къде сте. Грижат се за състоянието на колата ви и да имате достатъчно бензин. Малките неща стават важни.

Интересуват се как се чувствате, а не само как изглеждате. Като жена, може да си мислите: "Това звучи невероятно. Как да го постигна?" Истината е, че нищо не може да сторите, за да го направите. Въпреки това, може да позволите да се случи.

Първото и най-важно нещо е, че мъжът обича жена, която го обича, но не повече от самата себе си. Някои хора му казват самочувствие, но е много повече.

Самочувствието е това, което може да направите, а любовта към себе си е това, което сте.

Вторият ключ, който се гради върху първия, е да позволите любовта да се случи: Вие се чувствате комфортно и ценни, за да се грижат за вас не заради това, което правите, а заради това, което сте.

Да позволявате любовта да се случи означава, когато той проверява колата ви, да му разрешите. Когато иска да ви напълни бензин, да се съгласявате, вместо да му казвате, че може да го направите сами.

За да може един мъж да стане по-добър, той има нужда от пространство и възможността да реализира потенциала си. На кратко, един мъж се жени за жена, за която вярва, че прави живота му по-пълноценен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Bobi

    9 3 Отговор
    Хубава статия! :)
  • 2 ужас

    29 5 Отговор
    От тази статия разбрах, че любовта на мъжа не минава през стомаха, а през ауспуа, а пълненето на бензин е явно много тежка задача. Да не е някоя скрита реклама на Лукойл? И един безплатен съвет към нежната аудитория - ако един мъж се интересува повече от колата ви отколкото от вас - бягайте надалеч. Важното, в крайна сметка, е не да си намерите маханик а мъж нали?
  • 3 Morgoth

    8 1 Отговор
    Няма такова нещо като "Мъжът", колкото и еднакво и праволинейно да изглежда понякога мисленето ни, всеки си е за себе си. Едни се влюбват до уши и политат към олтара (след това със същата скорост отиват да изневеряват), други хладнокръвно проверяват как изглежда и каква е по характер бъдещата тъща съдейки по това в какво ще се превърне жена му.
    Но едно е много вярно от статията - да харесваш външно жената е необходимо, но не достатъчно условие. То може да ви вкара в леглото, но не и в църквата.
  • 4 некойси

    3 0 Отговор
    Вени ти ли си? :)
    Статия в която липсва семенна течност, пот и пръски, задоволяване с разни предмети.
  • 5 Грую

    5 2 Отговор
    Само за протокола:.....за "коя" да се оженят, а не за "кого".....не че не може или забранено за "кого", даже вече е официално разрешено!
  • 6 Най важното

    8 5 Отговор
    Една стара максима - " Всеки обича да си ляга с к..ва, но никой не иска такава за жена " и е вярна ......
  • 7 лъва

    11 31 Отговор
    Аз пък съм на 36 не съм женен и нямам и намерение да се женя предпочитам даси харча паричките за собствения си кеф и да спяс различни котенца всеки месец имам пари да си го позволя.Другият варианте е да се оженя за няква откъсана тъпа к..ва която да ми харчи кинтите да ми изтърси две хлапета и после да си стоя заради нея в къщи всяка вечер и да се превърна в една ВЕЧНА КАСИЧКА е няма да стане.Който мъж ми каже че е е щастлив да е баща и да има семейство значи е супер БУДАЛА защото се е оставил няква да му ръководи живота.Гледам си кефа и мачкам жените с як сескс и после им бия шута с голям кеф.

    Коментиран от #10

  • 8 Мъж

    10 0 Отговор
    Двама си говорят, "не е лесно да си мъж" казва единия. Защо бе? Пита другия. Ами гледай колко се " отказаха". :)
  • 9 Васичка Атанасова

    2 3 Отговор
    Венелина

    ТУКА УЛУЧИ В 10 КАТА БРАВО
  • 10 Котето

    9 7 Отговор

    До коментар #7 от "лъва":

    Дърт си вече за тва, чиче : )))) нема ти пусна никога, а пари имам повече от тебе ;-)
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Рибата

    4 1 Отговор
    Тоя Лъва е голям б....к.
  • 13 хрис

    4 0 Отговор
    Човек създава семейство за да не е сам, за да продължи рода си. Така е устроен целия свят, всички живи същества. Погледнете животните и те създават семейства. Така, че скъпи Лъвчо много тъпо разсъждаваш! Желая ти много успехи в бъдеще, но не забравяй, че ще дойде време когато "самолетчето" няма вече да става, а дядовата ръчица започва да трепери... Тогава ако имаш добра и достойна жена до себе си или милостиви дете ще има, кой да ти подаде чаша вода. Да не забравяме, че няма да сме вечно млади, а парите решават въпроса но до някъде, не вдигат "тояжката"..,а жените все пак искат да са "уважени"