Last news in Fakti

13 Януари, 2017 21:20 2 778 1

Боксово меле на 10 000 метра височина приземи самолет (ВИДЕО)

  • бой-
  • меле-
  • самолет

Бой, избухнал на борда на самолет на 10 000 метра височина, доведе до принудителното кацане на машината. Екшънът се разиграл на самолет, пътуващ от Бейрут. Наложило се той да кацне не по график в мегаполиса Истанбул, съобщава „Дейли Мейл”.

Основни действащи лица станали двама мъже, които се нахвърлили един върху друг с юмруци. По-младият от тях няколко пъти цапардосал противника, а другите пътници се опитали да ги разтърват. Това накарало пилотите да вземат решението да кацнат в Истанбул.

В схватката се намесили и членове на екипажа, които заедно с пътниците разделили пишман боксьорите.

За радост на всички любители на мелетата боят е заснет с мобилен телефон. Авторът на клипа дори коментира зад кадър: „Толкова е забавно”.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Волене,Волене сига вече с тия простотии!