20 011 8

Как да станете нов човек за 3 месеца

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Едва ли на света има нещо по-сложно от това да разберем себе си, както и да отгатнем какво се случва в мислите и душата на някой друг. Макар да съществуват хиляди книги, свързани с езотериката и темата „Как да се променим към по-добро”, ние сякаш все още не осъзнаваме, че има много прости правила, свързани с всекидневието и навиците ни, които ако веднъж усвоим, ще бъдем много по-свободни и доволни. Според много психолози човек може да се промени напълно само за 3 месеца и да изглади недостатъците, които му пречат да бъде щастлив, стига да промени начина си на мислене. Ето кои са навиците, които ни вредят най-много според woman.hotnews.bg:

1.Поставяте си твърде високи цели

Истинският успех не идва при хората с късмет, а при тези, които преследват целите си стъпка по стъпка. Мечтите ни са като върховете – за да ги достигнем, трябва да се изкачваме бавно, но сигурно. Да премерваме рисковете и да се заредим с много търпение, без да се разсейваме. Колкото по-последователни сме, толкова повече ще заслужим успеха си. Необходимо е да си поставяме малки цели, а постигането на всяка една от тях да е малка победа, отвеждаща ни все по-близо до голямата. Единствено по този начин ние ще бъдем готови да посрещнем успеха си и да му се зарадваме истински. Мозъкът на човек е програмиран така, че да си поставя невъзможно големи цели и да има желание към драстична промяна. Трябва да знаем как да балансираме мечтите си с реалността, за да бъдем щастливи, вместо вечно недоволни.

2. Не обичате промените

Винаги бъдете готови за промени, дори ги търсете. Единственият ключ към прогреса е в търсенето и предприемането на различни ходове, докато не открием най-правилния. Опитът е този, който ни прави по-добри и по-мъдри, затова не се предавайте, когато нещо не върви по план. Приемете го като предизвикателство от съдбата.

3. Подценявате времето

Всеки ден е важен и подходящ за постигане на нова цел, дори ви препоръчваме и да си изготвите план за всеки ден. Когато влагате душа и много желание в това, което правите, няма да усетите как е минало времето, но ще забележите крайния резултат от ползотворната работа. За да имате успех, е необходимо да си задавате реалистични срокове за постигането на дадени цели. Бъдете постоянни и справедливи към себе си!Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ТОМ ТЕЙЛЪР
  Отговор
  1 11:52  16.01.17
  ЗА ДА УСЕТИТЕ ПРОМЯНА ЗА 3 МЕСЕЦА ВИ ПРЕДЛАГАМ 3 НЕЩА: -ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ ДВИЖИТЕ, ОТНАЧАЛО ПО 1, 2 И ТАКА ДО 5 КМ НА ДЕН, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ЧИСТ ВЪЗДУХ И С БЪРЗО ТЕМПО. -СЛУШАЙТЕ МУЗИКА, НАПРАВЕТЕ СИ ПЛЕЙЛИСТА С ВАШИ ЛЮБИМИ ПЕСНИ, ФАКТА ЧЕ СЛУШАТЕ МУЗИКА С УДОВОЛСТВИЕ ОЗНАЧАВА ЧЕ СТЕ РЕЛАКСИРАНИ АКО ТОВА НЕ Е ТАКА ЗНАЧИ СТЕ СТРЕСИРАНИ. -ВЗЕМЕТЕ СИ КОТЕ, МОЖЕ И УЛИЧНО, НО МАЛКО ЗА ДА МУ ИЗГРАДИТЕ ХИГИЕННИ НАВИЦИ УСПЕХ В НАЧИНАНИЕТО!
 • косе босе
  Отговор
  2 12:32  16.01.17
  Аз пък предлагам секс по 3 пъти на ден!😂😂И ще видите промяната.
 • косе босе
  Отговор
  3 16:11  16.01.17
  Кой тъпче само минуси бе?Кой ли?На когото не му става!Нима редовния секс не е благоприятен за здравето?
 • Брат ми
  Отговор
  4 19:00  16.01.17
  Редовният секс е ключът към успеха!!!

 • Васичка Атанасова
  Отговор
  5 02:25  17.01.17
  ВЕНЕЛИНА ИСКАМ ТЕ

  Коментиран от #6

 • гощо
  Отговор
  6 07:31  17.01.17

  До коментар #5 от "Васичка Атанасова":

  Мирен ПЕНДЕХО!!!!!!! Венчето е моя!!!!
 • Маус
  Отговор
  7 13:00  17.01.17
  Препоръчвам да си вземете куче. Аз на стари години осинових една прекрасна млада овчарка и всеки ден трамбовам по не знам колко километра с нея два пъти на ден. Няма по разтоварващо нещо от обичта на едно куче, спокойствието и тишината в гората докато се разхождате и в един момент осъзнавате, че не вие разхождате кучето, а то вас.
 • аз съм
  Отговор
  8 02:58  18.01.17
  интересно никой не пише за приятели, за деца, за внуци - котета, кучета.....................???

Напиши коментар:


Публикувай