1 353 0

Кой е ключът към повече щастие и успех? (ВИДЕО)

Кой е ключът към повече щастие и успех? (ВИДЕО)
Венелина Маринова

Най-добрият начин за възстановяване на организма е почивката и по-скоро добрият дълбок сън. Последните проучвания сочат, че 2/3 от хората над 30-годишна възраст страдат от проблеми със съня. Това се отразява на тяхното физическо, умствено и емоционално състояние. Възстановителният сън винаги дава прекрасен тонус и енергия, която прави човек щастлив и работоспособен.

Липсата на сън е свързана с повишеното ниво на стрес, високото кръвно налягане и пониженото функициониране на мозъка. Следователно и представянето ви в работата е застрашено от това.

В тази кратка лекция за TED, Ариана Хъфингтън споделя своята проста идея, която обаче е ключът към други много по-големи: силата на здравия сън през нощта. Вместо да се хвалим с липсата на сън, тя ни подканя да затворим очите си и да видим цялата картина: можем да открием пътя към повишаване на производителността и щастието си и към вземането на по-интелигентни решения, само като се наспиваме добре.

Вижте видеото (може да заредите субтитри на български език от иконката долу вдясно, която се визуализира след стартиране на видеото):


Напиши коментар:


Публикувай