801 0

Ума Търман се захапа с бившия си

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Ума Търман и бившият ѝ годеник Арпад Бюсон водят ожесточена битка в съда в Ню Йорк, свързана с попечителството на 4-годишната им дъщеря Луна. Преди няколко дни френският бизнесмен обвини холивудската актриса, че има психично заболяване и че смесва успокоителните си хапчета с алкохол. Освен това той заяви, че Търман е записала детето в мизерно училище с лоши условия, а той би могъл да му осигури много по-елитно школо в Европа.

Вчера пък той заяви пред Върховния съд в Манхатън, че Ума е блокирала достъпа му до неговата дъщеря и многократно го е възпрепятствала да вижда детето.

Бюсон твърди, че е направил множество опити да се грижи за малкото момиченце от раждането ѝ до сега, но майка ѝ не го допуска в живота му, като всеки път отхвърля предложенията му за визити.

53-годишният милионер, който има двама сина на 18 и на 13 години от връзката си с австралийския модел Ел Макферсън, твърди че 46-годишната Ума не дава Луна да вземе и френски паспорт, за да може свободно да пътува до Стария континент.

Финансистът разпределя живота си между домовете си в Лондон и на Бахамските острови. Той не може да пребивава в САЩ за повече от 120 дни заради укриване на данъци в миналото.

САЩ


Напиши коментар:


Публикувай