19 Януари, 2017 01:16 1 700 0

Катрин Хейгъл с първо биологично дете

  • хейгъл-
  • дете-
  • осиновяване-
  • раждане
Катрин Хейгъл с първо биологично дете - 1
Снимка: БТА/АР

Катрин Хейгъл е родила първото си биологично дете малко преди коледните празници. 38-годишната актриса и съпругът ѝ - музикантът Джош Кели са се сдобили със син на 20 декември, пише списание People.

Двамата вече са родители на две осиновени дъщери – Налеа (8), която е от корейски произход и Аделаида (4), която е от афроамерикански произход. Новото попълнение в семейството на холивудската звезда ще носи името Джошуа Бишъп Кели. Според изданието Катрин е родила в планинската си вила в Юта.

Наскоро Хейгъл каза в интервю, че с мъжа ѝ са изключително развълнувани, че ще имат син и че се радват много, че дъщерите им също мечтаят за братче.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА