4 269 1

Най-сладкият начин за топене на килограми

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова
Може и да не вярвате, но това е факт и гарантира отслабване с поне два килограма за седем-осем дни!

Отслабване - тази думичка все по-често е в съзнанието ни, особено след празници, когато обикновено едва успяваме да се напъхаме в дънките и се чудим защо преди сякаш бяха широки, а сега така страховито са се „свили“.

Знаем, че няма смисъл да повтаряме, че най-добрият начин за отслабване, а и за поддържане на нормално тегло, е да внимаваме какво и колко слагаме в устата си, както и да се стремим към повече спорт или най-обикновено движение.

Има една рецепта, която спомага за тройно по-бързото действие на всички диети или хранителни режими. А ако я спазвате при нормалния си начин на хранене, само с нея доказано ще свалите поне два килограма в рамките на седем-осем дни.

Става дума за тази лековита и полезна смес, която трябва да слагате по две лъжички в сутрешното си кафе.Това е, нищо повече – веднъж на ден, сутрин преди закуска, в кафето.

За да си направите тази въпросна смес, си набавете половин чаша мед, три четвърти от чаена чаша кокосово масло, една цяла лъжица канела и една лъжица какао (то може да бъде и по желание, не е задължително).

Правим сместа за отслабване като добре смесваме всички тези съставки и получим от тях напълно цялостна смес. После я изсипваме в някакъв стъклен съд, но задължително с капак и оставяме да престои за една вечер в хладилника.

На другата сутрин започваме да я консумираме като поставяме само по две лъжички от нея в първото си кафе за деня. Разбира се, в него не бива да слагаме нито зрънце захар, това е ясно на всички, напомня doctorbg.net.

Тази рецепта е удивителна за стимулирането и засилването на метаболизма, както ще се убедите още на втория ден. А също така допринася за правилното функциониране на стомаха и по-бързото изгаряне на мазнини, което е правило номер едно при всяко отслабване.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Кака Гинка
    Отговор
    1 21:07  21.01.17
    Сигурно действа,но да сложиш такава субстанция в кафето си - по-скоро бих я пробвала,ако искам да откажа кафето...:))

Напиши коментар:


Публикувай