Last news in Fakti

21 Януари, 2017 00:30 161 077 134

Секс експериментът на едно 23-годишно момиче

  • секс-
  • експеримент-
  • момиче-
  • мъже
Секс експериментът на едно 23-годишно момиче - 1
Снимка: Shutterstock

23-годишно момиче е направило свой експеримент, като се среща с 600 мъже от социалните мрежи и преспива с всеки шести от тях. Сред мъжете е имало актьори, ТВ водещи, мениджъри, IT специалисти, бизнесмени... Eто какви са основните ѝ впечатления от натрупания опит:

"Излизах с няколко известни актьори, но те не ме привличат. С тях е интересно, но не им достигат мъжки качества. Не стават за нещо повече от секс без задължения.

Собствениците на компании и другите заможни хора са интересни. Приятно е да прекарваш времето си с тях, но сексът не само, че не струва, а е ужасен.

Най-зле от всички обаче са IT специалистите. Те са невероятно скучни и затворени. Живеят в друг свят, който явно е изпълнен само с импотенти.

След много срещи за мен стана ясно, че в секса технически всички са приблизително на едно и също ниво. Освен това разбрах, че няма среден размер пенис. В слиповете или всичко е много добре или много зле.

Веднъж срещнах невероятно привлекателно момче. То беше успешно, умно, със страхотно тяло. Мислено се виждах омъжена за него. Но когато си свали панталоните... избягах в банята и се разплаках. Толкова бяха зле нещата...

Никога не бих могла да живея с мъж, който е зле в леглото. Мисля, че удовлетворението е основата на отношенията. Точно тук, обаче е най-голямото противоречие," цитира iwoman.bg.

"Проблемът е това, че най-хубавият ми секс беше с хората с творчески професии, които смятам за непълноценни мъже. А с онези, които имат успешен бизнес, сексът е отвратителен! Затова да намеря мъж, който да съчетава и двете е истинско предизвикателство."


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 60 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РАСО

    208 9 Отговор
    ...момиче, няма пълно щастие, няма "принца",който ти си си мечтаела....но има "златна среда" ,която рано или късно ще успееш да я "нацелиш"...никога не "смятай",защото от чисто твоя гледна точка е твърде субективно всичко.....

    Коментиран от #77

  • 2 творчески професии

    298 33 Отговор
    Кви са тея глупости ма?!
    Гепи някоя тлъста пачка дето немое го дига и не си седи вкъщи па си пуцай градинаря, охраната, водопроводчика, пощальона, млекаря...
    Деее и калпавата
    Нашите си пущат чалга и се оправят с краставицата пред плакат на БМВ - зако им е мъж?!
  • 3 Нане

    370 28 Отговор
    Аман от к...и!
  • 4 Георги

    449 25 Отговор
    Скоро не бях чел толкова глупава статия ...

    Коментиран от #76

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Хараламби

    211 17 Отговор
    "Проблемът е това, че най-хубавият ми секс беше с хората с творчески професии, които смятам за непълноценни мъже..."
    А може би проблемът е в това, че грешно смяташ?
  • 7 Селянина с колелото

    223 16 Отговор
    Аууууу к..вето не може да реши дали иска 10 или 20 см., овца тъпа!
  • 8 Курвозол

    296 12 Отговор
    На мен па ми е интересно, какво мислят тия 100 мъже за к..вентията, какво смятат за нейните сексуални умения, "интелект", гърди и пр. Тя тази се цепи все едно е единствената и най-савършена на света и за нея няма достоен мъж. До сега не бях чел изследванията на к..ва социоложка, но се развеселих. А останалите 500 мъже дет ги е пропуснала трябва да почерпят, че не ги е огряло това "щастие" !!!
  • 9 Някакси

    77 18 Отговор
    никоя статия не е добре коментирана ако липсва коментар от Васик Атанасова. Този титан на мисълта, умело прикрит зад ник-а на гаджето си.
  • 10 ЗУЗИ

    147 13 Отговор
    Аз толкова долни к..ви не бутвам . Не че имат 100 вида болести . Някак ми е под достойнството да си лягам с мръсен парцал . С такива тоалетни чинии само мога да се гавря и си тръгвам . На тази не бих и го показал дори да го види как изглежда . Това нещо ако ми е дъщеря , бих я помолил да забрави за мен и моето съществуване .
  • 11 Проба грешка

    135 14 Отговор
    Трябваше да пробваш с някой зидаро-мазач.Хвърля по цял ден кубици материал , и има здрав кръст. А и много мисленето, не му се отдава,а от много мислене става увисване.
  • 12 Дедо ПОП

    121 10 Отговор
    На това моме - изследовател не мое се верва, оти му е малка ,,аудиторията" на изследуване , Треа с още 1600 маже да опитува , па тогиз да дава ,, умному" заключение ..... ма дали ке е реално .... оти ке бъде голема разпоретина ? ))))))))
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Мария

    46 96 Отговор
    Тук негодуват разни мъже с малокалибрени пищови.Бог едно взел друго дал.Тези с марокалибрените да си гледат бизнеса за другото си има хора.

    Коментиран от #111, #116, #129

  • 15 малкият сашко

    76 10 Отговор
    ма верно е.аси тъпото,защо въобще го четох
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 botev

    124 7 Отговор

    До коментар #17 от "Инч Хуй":

    Две к-ви спорели кой по-добре върши работата - по-малкия или по-големия. Отишли при съдията да разреши спора. Той се консултирал с жена си ... и отсъдил: "Нито една от вас няма право. Най-добре върши работата твърдият!" След което едната казва: "Ей, ние се мислим за к-ви, ама таз, която му го е казала ни скри!"
  • 19 сексолог

    71 6 Отговор
    по тъпа статия не можахте ли да измислите

    Коментиран от #113

  • 20 Винету Берберян

    66 9 Отговор
    Дълъг ми е като на индиянец,и дебел като на арменец!Изкопувам стари автомобили,в свободното си време рисувам с оная си работа бодиарт.

    Коментиран от #21

  • 21 onq s konq

    30 33 Отговор

    До коментар #20 от "Винету Берберян":

    Как не налете на мене тая та да види кво ше и се случи на задната седалка на беемвето

    Коментиран от #22, #26

  • 22 гост

    90 1 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Тя ще се зарадва на коня , а не на тебе .

    Коментиран от #24

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 onq s konq

    22 27 Отговор

    До коментар #22 от "гост":

    Да бе ! Той коня благородно ми завижда !!!
  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Лъчо

    94 6 Отговор

    До коментар #21 от "onq s konq":

    Дано ти налети... тая! Следващият ти коментар ще бъде от кабинета на д-р ОхоБохо набучен ти целият таз с инжекции против трипер сифилис може и бяс, ако тая е гризала маркуча на някой пес?!!! Всъщност аз не се учудих на статията. Проблема не е тая муцарелла, а да се намери свястна муцарела сред 99% като тая...? Аз поне не срещнах нещо кардинално по-различно от тая. Ааа, срещнах една уж девственница, но с толкова проклет характер, че направо ми каза, че иска къща на Санторини...аз естественно не съм толкова баровец, нито толкова гламав да си оставя къщата тука, за да ходя на Санторини. Но колежките ми до една са търговки - две бяха неомъжени и ме поразпитаха, директно - Имаш ли пари, кола къща, колко? аз казах, че съм беден като църковна мишка в манастир. Те презрително ме отритнаха и за няма и седмица се изпоомъжиха за някакви с ръждясали баварки и някакви там парици и колиби по селата. Аз се възхитих - това е великата истинската голямтъ ЛюбофЪЪЪЪ. та тая на снимката е нещо като модел за съвремието даже не е и изключение. само бройката на пробите вероятно различава отделните муцарели...? не се отчайвай, ще си купим тамагочита да ни будят сутрин и да правят кафе, Куду, а сексуално ще си наемаме гърли на кило като тая!
  • 27 Шофьора

    55 14 Отговор
    Стига е търсила все образовани хора, нека дойде с мен да го направи, няма да я оставя разочарована...
    Ясно е, че жените искат да имаш голям к.. и да им разцепваш п.....е от е...е, иначе просто бягат и остават недоволни.
  • 28 Бай село

    79 9 Отговор
    Абе момиче ,ти с другите неща в живота оправили се? Ако всичко ти е ОК и проблема ти е само секса, не се притеснявай! Хвани си някой чичко с пари да ти купи билет до някоя Африканска държава там ще намериш щастието. Като си свалят панталоните ще грейнеш от щастие , а след кратък престой доволна ще си тръгнеш пеша от там , а експериментът ти ще бъде приключен! УСПЕХ!!!
  • 29 Иван

    123 13 Отговор
    От цялото си проучване е стигнала само до извода каква голяма к..ва е.
  • 30 Професор др Енчев

    93 7 Отговор
    Доколкото ми е известно, в науката този експеримент се нарича "проституция"? Дамата търси пари, но в съчетания с голям п.енис и щедро сърдце на индивида, за да зи плаща сметките. Няма лошо! повечето са такива. Лошото е, че тя самата не е доволна, след толкова проби. което показва, че никога не можеш угоди на жена - ако днес и е кеф утре няма да и е кеф. А това потвърждава правилото, че жените търсят пари, после сами си намират голям кооор и накрая ак не си доволно щедър ти подаряват щедро и рога като на лос. затова науката препоръчва на мъжката част - срещшнеш ли такава дама, подари и проба и бягай! Аксо не избягаш ще плащаш солено...
  • 31 КАЗАНОВА

    73 7 Отговор
    ПЪЛНИ ЛЪЖИ И ИЗМИСЛИЦИ„АКО НЯКОЙ Е ПОВЯРВАЛ НА НАПИСАНОТО„ЗНАЧИ Е МНОГО ЗЛЕ НАИСТИНА,МОЛЯ АВТОРКАТА НА СТАТИЯТА ДА СИ ПОУКРОТИ ФАНТАЗИИТЕ,НЕ СМЕ ЧАК ТАКИВА БАЛЪЦИ,НИТО ПЪК ЖЕНИТЕ СА ЧАК ТАКИВА К..ВИ,АААА,ЗАБРАВЯ ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ И КУЛТУРИСТИТЕ„ТЕ НАИСТИНА СА НАЙ–ЗЛЕ!
  • 32 HAHA

    73 6 Отговор
    Нещо не ми се вързват нещата. 600 мъже??? Според простите ми познания по математика за такова проучване ще са и необходими поне 4-5 години, а тя е на 23. От 365 дни в годината това момиче е неразположено поне 80 дена. При всички положения има поне 20% откази (мъже с които излиза и не стига до секса заради мъжа). Значи максимума който може да направи на година са 200 мъже - и то при условия че не боледува, не е ангажирана с абсолютно нищо друго освен това (което на практика е невъзможно)

    Коментиран от #61

  • 33 Мършата

    50 6 Отговор
    Жена ми щеше да ме отрепе, когато точно преди да свърши и го извадих и и грейнах два шамара! Строши ми ИБРИКА в стената, изпадна в истерия, добре че навреме избягах!
  • 34 гнида

    70 4 Отговор
    Значи да се ш....ш с който ти попадне се нарича секс експеримент ! Браво ! А за тази сладурана мога да кажа приказката за мухата - летяла , летяла и кацнала на л..ното !

    Коментиран от #90

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 blqblq

    12 60 Отговор
    Каква е тази омраза в коментарите? Момичето е решило да си изживее живота пълноценно, а вие вместо да съберете малко кураж и да изпитате нови усещания си седите и се "оправяте с краставица пред плакат на BMW" ... Това е много далече от "умна" статия, но всеки е свободен да търси своята половинка, както може. Ако аз бях жена (или по-добре-хубава жена) щях да правя подобни неща с години, преди да се задомя с някой.

    Коментиран от #37

  • 37 гост

    79 2 Отговор

    До коментар #36 от "blqblq":

    И как мислиш , този с който се задомиш ще е ,,безкрайно " щастлив с тебе ? Може, ако е сутеньор ?
  • 38 Ламята

    46 3 Отговор
    Милата , ставала ли е от леглото ?Как ги помни ?А водила си е записки !От всичко до тук стана ясно ,че мъжете неструват !Да живее науката !
  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 mangojery

    35 11 Отговор
    На тая к..рва и трябва 20тина цигани или да мине от fackuteta зада забрави всичко за секса щте изпейе песента на азис как боли

    Коментиран от #112

  • 41 коци

    33 6 Отговор
    Та това си просто ку...ва която е пресппала с 100 мъже и нито един не и харесъл. Тя до сега като не се е оженила явно го е ударила на прос.......я.Да хубава е и затова е станала такава.Нали виждате ,тя гледа какво има в гащите и почти нищо друго..........
  • 42 христо христов

    45 9 Отговор
    Нямах намерение да се намесвам но.....след толкова нелепи коментари.....момиче,всичко е в твоите ръце,ако си умна ще направиш така,че да управляваш кораба сама....нищо не идва на готово....с извинение,но си тъпа като зелка....няма мъж,който да не подлежи на шлифоване.....ти си причината за разочарованието.....
  • 43 ortega

    39 5 Отговор
    Ковра до доказване на противното ...
  • 44 Аз съм

    40 6 Отговор
    Хахаха интересна история сте си измислили, със сигурност ще има заблудени хора, който ще повярват на скалъпената история, къде са фактите :)
  • 45 КЪНЮ ТУКМАКА

    38 12 Отговор
    Та с цялуту селу спала само мене ма е забрайла.Ако беше душла при мене щях да хи покажа нерез как ръга.Ша га пляскам по г.за и ша и стискам нянките кат и ша га доя без агрегат.

    Коментиран от #88

  • 46 Бай ХОЙ

    42 2 Отговор
    Венче струва ми се ,че леко започваш да гориш масло!
  • 47 Кака Гинка

    42 2 Отговор
    А в следващата статия пишете какво мислят обектите и на изследване за нея.Ще е интересно да чуем и тяхното мнение,колко ли от тях биха я потърсили втори път...
  • 48 Бенца

    34 2 Отговор
    Е на това се казва мега ковра хаха
  • 49 БМВ

    24 5 Отговор
    Такъв боклук като тая не бих я качил в колата си даже.Външният вид е нищо ако няма съдържание а и чесно казано не е па първа убавица.
  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 1111

    27 2 Отговор
    Не е лесно да си кОрва и лесна жена.
  • 52 гост

    37 2 Отговор
    "К..ВА" с главни букви. Срамувамсе, че съм жена заради такува като теб.
  • 53 гост

    33 1 Отговор
    Що не си вземеш вибратор... ма!
  • 54 Man

    17 2 Отговор
    K..vata cyal civot si e k..va vinagi tirsi 2,3,5 caka momenta si kato taya za takiva samo vibratoraa
  • 55 гощо

    49 4 Отговор
    Срещала се с 600човека спала с всеки 6-ти?!/!? И кой сега ще си я вземе за жена? Кой уважаващ себе си мъж ще вземе такава разпоретина за майка на децата му?!?!? Много умен експеримент! Как да стана к..ва най бързо!!!!!! Ткак трябва да се кръсти експеримента!!!!!
  • 56 Коко

    23 4 Отговор
    Едва ли е преспала със 100 мъже но ако е истина само в слиповете ли си гледала ами като стане желания ти мъж на 60год.и не му ставапатката в кои слипове ще гледаш.
  • 57 999

    45 9 Отговор
    Аз пък питам това гюбре което е превъртяло три пъти километража кой ще я вземе за жена. За околовръстното става ама за друго нищо, това е по моите изследвания.
  • 58 руффи

    24 2 Отговор
    Прости бъди истинска к-.ва и си ги групираи. Реално ти е харесало е-ането само с тия дето са си търсили кофа кадето да си изхвърлят семенната течност. Другите хорица са търсили нещо друго :D А пък ако си грозничка моите 20см няма как да ги видиш. Шото даже топките ми ще са се качили в корема от страх.
  • 59 морски вълк

    42 5 Отговор
    Само не разбрах как да сме сигурни че е преспала с всеки 6-ти, а не с всеки от тях, и бройката не е занижена поне 6 пъти... Прекалено е глупаво да се обобщава , че качеството на секса зависи от професията, това все едно някой лексикон е писал... Ако не бачка хидравликата и на носилка да й го вкарват какво значение има каква е професията му... А това като е удавило толко плъхоци, доле е станало как попски ръкав...
  • 60 МАК

    32 2 Отговор
    Експеримент ли му викаме вече
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 брб

    21 5 Отговор
    Ами да се беше срещнала с българин мари булкаааа....:D
  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 код от картинка

    40 0 Отговор
    тая много загорела, излиза с номера че си правила експеримент, а я сърби през 5 минути
  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Гост

    33 1 Отговор
    А ти, когато свали сутиена си той дълго ли плака ?
  • 67 anonimna003

    22 2 Отговор
    Заради такива К..ВИ като теб, се срамувам, че съм жена.
  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Гост

    24 4 Отговор
    Аве като ви чета коментарите всички сте си взели девствена жена а? Ако не е била знаете ли колко пъти е мушана... И ква е разликата 100пъти от един или по веднъж от 100различни... Щом може да си позволи ще избира разбира се... Всеки иска да му е широко около врата и тясно около у. :)
  • 70 Професия

    17 0 Отговор
    Голяма драма, разчувства ме! Вече виждам и заглавие на филм: "Голям размер - 4". Браво за избора на статия. Моля да публикувате и мемоарите на някоя от нашите кифли.
  • 71 GRIGOR

    6 11 Отговор
    Ако не ви е виновен поп фолка (коментар номер 2 ) живота ви ще е като IP специалистите както е написала кифлата :)
  • 72 Niksana

    15 2 Отговор
    На тая ако и забият в гърба по-един едноок на всеки с който е преспала, ще стане като таралеж :)
  • 73 Никсъна

    20 3 Отговор
    Тая я знам, казва се Тина, не от Христина, от разпоретина :) ако всеки с който е спала си забие оная работа в стената, ще направят стена около Москва.
    а който си е съчинил статията е имал полюции предната вечер, сънувал е Темната дупка :)
  • 74 Този

    14 2 Отговор
    Тази защо не споменава за своето войнишко кепе
  • 75 незнайко

    13 2 Отговор
    Да отиде на "червените фенери" там ще си намери това което търси !!!
  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Фройд

    8 2 Отговор

    До коментар #1 от "РАСО":

    По-голяма измишльотина не съм чел. Не е спал2с каруца и обущари. Простотия
  • 78 Мандинго

    13 5 Отговор
    Имам огромен пенис, доста успешен съм в това което правя,смея да твърдя, че имам страхотно чувство за хумор,ако я припукам тази мадама сигурно ще реве, че и е дошло в повече е....то.
  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Ристо

    30 0 Отговор
    Може да продължи с експириментите, накрая ще установи, че светът е много шарен, а тя е станала просто една к..ва.
  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Bay Hui

    14 1 Отговор
    Ех това експериментално моме май не знае какво търси и какво точно иска да намери,но след време сред толко търсене и толко много мъже които е минала,съдбата ще я срещне точно с обратното на това което е търсила,ще си остане к...ва и ще и се падне ама толко зле надарен мъж в леглото за който ще е принудена да се ожени..,. И това ще бъде съдбата на една търсеща к...ва!
  • 85 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 86 Маличка

    7 3 Отговор
    Трябват ми спешно конци за шевни кройка
  • 87 Я па я

    13 1 Отговор
    Браво .Тази е готава за професор по сексология.Изключителна заслуга към науката.
  • 88 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 89 180 кг ЛЕЖАНКА

    13 2 Отговор
    Мойто момиче вземи си един вибратор по твой размер какъвто искаш и си го кръсти ако искаш ДОН КИХОТ.Може по голямо щастие да намерите заедно .......
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Мен

    5 0 Отговор
    Добре че ги има
  • 92 глас от народа

    7 2 Отговор
    Бъзикат се с вас а вие коментирате
    91 балъка (че и балъчки) над мене
  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Хри

    7 1 Отговор
    23г . Корва дава комнтари с кой е харесало и с кой не.
    Вене от къде ги намирате тези нараво незнам какво да напиша от възмущение.
  • 98 Gordy

    6 4 Отговор
    Тъпа нимфоманка, пък си гозна!
  • 99 Mirko

    4 1 Отговор
    Ей не било лесно да си к***ва.
  • 100 Дедо

    13 0 Отговор
    Ако си изпраскала 600 мъже и още ти се прави секс...отиди на лекар!
  • 101 Сиготочисигобара

    10 0 Отговор
    Ами такъв е живота перфектно няма не може да е хем богат хем с паламарка.... Всъщност може и да има перфектни но не вярвам..
    А това че си курве си е факт щом си прекала 600 мъже още малко ще биеш и митьо пищака даже направо си за неговото жакузи а те жаса като риба а те пълни кат агне и пари има хах...
  • 102 Костадин Йорданов

    7 0 Отговор
    Статия - свободно съчинение - следват коментари и става забавно!!!
  • 103 Кралска кобра

    4 0 Отговор
    Ей какво проучване ... Пообиколи света, виж как са и чужденците. Не може само от 600 да правиш заключения.

    Коментиран от #106

  • 104 Отегчен

    3 0 Отговор
    Стига със статии от година и половина , няма ли нови измишльотини ?
  • 105 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 106 Пацо пойзана

    6 0 Отговор

    До коментар #103 от "Кралска кобра":

    It спецове,менажери,абе мойто момиче друго си е да та мандраса некой продавач на краставици от женския.ама видела жабата че подковават коня и тя дигнала крак.
  • 107 Анонимен

    4 3 Отговор
    Пфюююююю!гадост!!!ти вече не си жена а проститутка ама неплатена!!!
  • 108 Мани бегай

    12 1 Отговор
    Тази история дали е вярна само тя си зняе, но реално е пълно с такива жени, които се порят като риби и търсят под вола теле хем хубав хем с пари хем да им е забавно с него и в леглото да е бог. Е такова животно нема. И нормалните мъже са принудени да се примиряват с остатъка.
  • 109 дивака

    9 0 Отговор
    А БЕ ТАЗИ ДА НЕ Е ЛАБОРАНТКА ТА ДА ПРОВЕРЯВА ВСЕКИ ..................
  • 110 казанова

    11 1 Отговор
    Тази да не се мисли за царицата на секса или експерт? Кой знае какво дърво е.
  • 111 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 112 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 113 Боби

    1 0 Отговор

    До коментар #19 от "сексолог":

    Тази девойка е била изписана от 100 мъже и е редно да сподели опита си..
  • 114 MT Гонтан

    3 0 Отговор
    Миндил си търси оправдание за сношенията си с разни пичуйи , и други които още не е осъществила но са в нейното болно съзнание
  • 115 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 116 Локум

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "Мария":

    Всичко е вярно от мнението на момичето.Чалгите пишат тъпотии!
  • 117 Експериментьора

    2 0 Отговор
    Сега " експеримент" ли му викат вече ?
  • 118 11-то измерение

    2 1 Отговор
    Застаряваща писателка на къси разкази е описала какво е сънувала снощи.
  • 119 Кънчо Путкодеров

    1 0 Отговор
    Тази да дойде при мен ще остане много доволно девойчето.
  • 120 Вергил

    4 0 Отговор
    Тая дава отговор на въпроса какво искат жените. Те искат две неща-пари и як к...р.Другото са подробности.

    Коментиран от #126

  • 121 Българин

    1 0 Отговор
    Венерина Малинова
  • 122 бай Петко

    9 0 Отговор
    Журналистка взима интервю от бай Петко овчаря:
    - Вие тук как се препитавате, далече от цивилизацията?
    - Какво да ви кажа, сколасваме я някак си. Я
    млекце, я сиренце, я лебец.
    - Ами като ви се прииска нещо по такова, нали разбирате...?
    - А аа... туй ли! Намерили сме му цаката.
    - Ще споделите ли как?
    - Еми как, казваме че има шап по добичетата и те тука вземат да ни пращат я ветеринарни специалистки, я журналистки...
  • 123 Aнгел

    4 0 Отговор
    А ти какво предлагаш ма овца,една шепа вълна?
  • 124 Тест

    2 2 Отговор
    Решението е просто - да изчезнат жените, които са трудни за задоволяване
  • 125 Нане

    4 0 Отговор
    То бива,бива ама чак пък..... А стига с тези курвенски истории бе!
  • 126 Нане

    0 0 Отговор

    До коментар #120 от "Вергил":

    Точно така! Факт!
  • 127 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 128 ШИЗОФРЕНИЧКА

    1 0 Отговор
    ДОЛНА ШИЗОФРЕНИЧКА ТРЯБВА С ВИНТОВЕРТ И НАКРАЙНИК С ЧЕТКА ЗА БУТИЛКИ ДА ТЕ ПОЧЕШАТ
  • 129 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 130 Miro

    0 0 Отговор
    Ela go hvani NEEEE , DA NE SIM GO NAMERIL NA PITYA MASTI.YO SAMO LA.PAI HAHAHA
  • 131 Yory

    0 0 Отговор
    Интересно. Вече никой никога нищо не споменава за любов
  • 132 Буров

    0 0 Отговор
    Много сме представителни с торбичката на Била.
  • 133 професор мезозойски

    0 0 Отговор
    Ама тя била учен, бе, направо доценка.
  • 134 гост

    0 0 Отговор
    Пълно олицетворение на мнозинството от жени. Все ще намери нещо да не й допада. Тя описва себе си като много повърхностна щом се идентифицира само с плътските отношения като най-важни. След това се цели в богатите, нали са еманципирани жените, обиждат се на материалистки, а защо гледат към паралиите тогава? Реално тя една оборотна пача, т.н. разпоретина. Не знам този, за когото се ожени като я попита с колко мъже е спала дали ще е честна с него или не?