21 Януари, 2017 02:00 1 549 0

Джордж Клуни очаква син и дъщеря

  • клуни-
  • амал-
  • близнаци-
  • деца
Джордж Клуни очаква син и дъщеря - 1
Снимка: БТА/АР

Според новия брой на списание In Touch Weekly Джордж и Амал Клуни очакват момче и момиче в началото на лятото. Изданието пише, че британската адвокатка е забременяла след процедура инвитро през есента на миналата година. Източник близък до 38-годишната съпруга на холивудската звезда казва: „Когато Джордж и Амал разбраха, че ще имат близнаци бяха изненадани, но и уплашени.
Но новината, че ще имат син и дъщеря ги направи наистина щастливи. Те имат чувството, че са ударили семейния джакпот.“

Допреди няколко години Джордж твърдеше, че не иска да се жени и да става баща. Всичко това обаче се промени, след като срещна адвокатката по човешки права преди няколко години.

Сега той наистина искал деца и бил много развълнуван за бременността на Амал като дори бил измислил имена на бебетата като момченцето щяло да се казва Никълъс като бащата на актьора.
В момента съпрузите обзавеждали детски стаи в дома си в английската провинция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА