1 776 1

Без секс и алкохол в името на стройната фигура

Да се откажеш и от майка си цел да отслабнеш!

Без секс и алкохол в името на стройната фигура
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Ново изследване във Великобритания разкрива невероятните неща, на които са готови хората, за да отслабнат. Проучването е публикувано през януари – месецът, в който хората се борят с натрупаните излишни килограми покрай трапезите по коледните и новогодишни празници.

Повечето от участници в анкетата признават, че се отказват от битката и не смятат да се борят с натрупаното тегло, но други са готови на големи жертви, за да достигнат желаната фигура.

Проучването сочи, че милион от жителите на Великобритания се признават за "пораженци" и предпочитат да се отдадат на сладки изкушения като шоколад, бисквити и торти.

Но един на 20 участници от изследването твърди, че е готов да преустанови отношения дори със собствената си майка, за да отслабне. 10% от ентусиастите да отслабнат биха се отказали от секса, а 3% – от алкохола, пише Daily Express.

Има и такива, които биха платили голяма сума пари и са готови да дадат стотици лири, ако това ще помогне да се отърват от килограмите и да придобият желаната фигура, колкото се може по-скоро.


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Morgoth
    Отговор
    1 10:19  23.01.17
    Хората склонни да дадат много пари за отслабване са много и навсякъде. Някой ден някой ще успее да изобрети вълшебното хапче и ще стане въшлив от пари. За момента обаче има един начин - правилно хранене и физическа активност.

Напиши коментар:


Публикувай