2 205 1

Бившият на Гуен Стефани още страда по нея

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Повече от година след развода с Гуен Стефани, вокалистът на рокгрупата Bush Гавин Росдейл разказва колко много съжалява за раздялата им. Двамата са били заедно около 20 години, като 13 от тях са семейство.

„Разводът – това е пълната противоположност на това, което исках“, споделя музикантът в едно от последните си интервюта – Но ето го... Отделно от смъртта, това е най-тежкото нещо, през което човек може да мине“.

Молбата за развод подаде Гуен през август 2015 г. След три месеца журналисти от Us Weekly откриха причината. Оказа се, че Росдейл е имал роман, за който певицата разбрала. Мъжът ѝ се срещал с гледачката на децата им. Пред "OK!" Росдейл обяснил, че е готов да поправи всичко.

„Мисля, че всички искаме това, но трябва да сме и реалисти. Ако си човек, ясно е, че все за нещо съжаляваш. В живота ми има много сценарии, които бих пренаписал“.

Музикантът добавил, че тези 20 години с Гуен са били прекрасни. "Това е цял живот. И тя е прекрасна. Имаме три прекрасни деца. В семейството ни имаше много позитивни моменти и с годините това бе очевидно. Тя показа безусловната си любов към семейството и виждам каква мощна сила е това. Децата са едни от най-прекрасните подаръци, които ми е дала и за които ще съм ѝ благодарен всеки ден."

Разводът между Стефани и Росдейл приключи през август 2016 г. Те продължават да възпитават заедно тримата си сина - 10-годишния Кингстън, 8-годишния Зума и 2-годишния Аполо, както и са запазили приятелските си отношения.

Гуен вече от година се среща с кънтри музиканта Блейк Шелтън. Той също скоро се разведе със съпругата си.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Васичка Атанасова
    Отговор
    1 04:45  25.01.17
    ХУБАВА ЖЕНА Е

Напиши коментар:


Публикувай