25 Януари, 2017 10:12 8 045 11

8 причини защо никой не разбира Водолеите

  • зодия-
  • водолей-
  • неразбран-
  • душа
8 причини защо никой не разбира Водолеите - 1
Снимка: Shutterstock

Хората от зодия Водолей са свободолюбиви, брутално честни и... малко странни. Te притежават творчески ум и голямо сърце, но някак все остават неразбрани за другите. Ето защо се получава така, че Водолей е най-криворазбраният знак в зодиака:

1. Те са големи мечтатели

Мечтите не са нещо лошо, но когато са поне малко реалистични. А Водолеите често бленуват за невъзможни неща като да пътуват до Луната, да спасят света, да възстановят мира. Затова понякога изглеждат глупави, незрели и екзалтирани в очите на околните. Истината е, че в тяхната душа се таи повече надежда и вяра в доброто.

2. Изглеждат дистанцирани и лишени от емоция

Представителите на Водолей са по-затворени емоционално. Те рядко показват чувствата си, обикновено защото се опитват да изглеждат силни. За тях изразът на емоция е слабост на характера и те не са склонни да споделят съкровените си чувства с другите.

3. Прекалено откровени са

Човекът Водолей казва право в очите всичко, което мисли и като цяло не може да прикрива мнението си, не умее да се преструва, не владее лицемерието. Лъжата го кара да се чувства зле, направо го разстройва, но пък и склонността му да бъде брутално откровен му печели врагове.

4. За тях важи принципът "всичко или нищо"

Когато един Водолей допусне някого в сърцето си, той иска или всичко, или нищо. Той не обича игричките и недомлъвките. Човекът Водолей вярва в теорията за сродните души и когато сметне, че е открил своята, той иска да сподели абсолютно всичко в живота си с нея.

5. Ценят малките неща

Водолеите умеят да се радват на малките неща и малките красоти в живота. Те виждат всичко прекрасно в природата и заобикалящата го среда. Ценят милите жестове и скромните подаръци, направени от сърце. Като цяло човекът Водолей носи душа на хипи - бохем, който иска мир, любов, здраве и щастие за всички по света.

6. Те са постоянно в движение

Водолеите винаги са в движение, непрекъснато работят и все са в търсене на следващата голяма мисия в живота си. Те имат различно разбиране за света в сравнение с другите знаци в зодиака. За тях светът е красиво място, животът - подарък. Те не искат да губят и един миг от него, което често е уморително за близките им, на които им е трудно да ги следват.

7. Те са нежни раними души

Независимо дали става дума за загубата на любим човек или за някакъв личен провал, нещастието и житейските трудности съсипват човека от зодия Водолей много повече в сравнение с представителите на другите знаци в зодиака. Причината е, че този знак е по-духовен. Той е позитивен по природа и негативността наистина го съсипва.

8. Противоречиви и вятърничави са

Водолеите са способни на много дълбока любов , а същевременно са изключително неемоционални. Изглежда вятърничави, но всъщност винаги знаят какво искат и преследват целите си докрай. Опитайте се да ги разберете, струва си!


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВодоЛей

    4 1 Отговор
    Доста вярно, браво за прозренията!
    Другите да му мислят как шЪ ни обичат! :)
  • 2 Жена

    3 5 Отговор
    Никак няма да ви обичат : )))

    Коментиран от #3, #4, #5

  • 3 друг

    2 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жена":

    За съжаление и това е вярно - много често с отношението си оставяме впечатление у другите че не ни пука за тях.

    т.8 не е точно така и си противоречи с написаното в т. 2 - не че сме неемоционални, напротив - доста емоционални сме, а не го показваме. И освен това, често не знаем какво искаме, тоест чудим се дали да го поискаме, да повярваме, да се отпуснем, и грешката ни е че много често не говорим с другите хора, не казваме гледната си точка, от страх не позволяваме да ни опознаят, имаме грешна представа за чуждата гледна точка и всичко това води до кофти последствия.
  • 4 ВодоЛей

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Жена":

    Видях трите усмивки, 'ма се чудя....Или си се опитвала да обичаш такова същество или съжаляваш, че не си успяла!

    Коментиран от #7, #9

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Жена

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВодоЛей":

    О, те са много и са ми роднини : ))) за нищо не съжалявам, но не им е лесно на такива същества ;-)

    Коментиран от #10

  • 8 пешо

    0 0 Отговор
    След секс след 40г се чувстваш като е--н,а като млад спиш,като къпан.Това е разликата.
  • 9 друг

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ВодоЛей":

    Ти не дей да я наливаш жената, права е. Аз съм водолей и в момента обичам друг водолей, но заради твърдоглавието и инатлъка ни, ще се наложи да и тегля едни поздрави и да си потърся друга за обичане. И правя ралика между страст и обич. В крайна сметка не е важно само колко рабираш някого и защо го обичаш, а и какво ти дава другата страна. Ние сме си келеши и дорикато сгрешим и изгубим, не си признаваме, а винаги и двете страни губят.

    Малко хора проумяват че нещата са взаимни и са нужни усилия и от двете страни, дори усилие да мислиш малко в перспектива, няма как само да даваш или получаваш, винаги се изравняват.
  • 10 друг

    2 0 Отговор

    До коментар #7 от "Жена":

    И тук си много права! Много често не ни е лесно и при това, сами си го правим.
  • 11 Гост

    0 0 Отговор
    За жалост много голяма част от написаното е вярно. За мен няма по-крива зодия, не дай си да за обичаш такава жена......ужас, адът е готино място....И все пак нека да са здрави и успешни хора.