3 706 3

Множествен оргазъм - удоволствие само за жени!

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Жените са дарени с едно безценно качество – могат да умножат удоволствието от секса толкова пъти, колкото самите те пожелаят.

Многократният оргазъм е всъщност поредица от оргазми и е възможен само за нежната половина от човечеството.

Истината е, че едва 13% от жените по света са изпитвали това огромно удоволствие.

Достигането дори на един качествен оргазъм от страна на жените е трудно за осъществяване, а колко лие трудно за няколко един след друг, но с помощта на няколко ценни съвета женското си щастие в секса може да бъде постигнато:

Забравете за грижите си

Независимо колко натоварен е бил денят ви, проблемите от него не бива да се въртят е главата ви по време на секс. Постарайте се да се съсредоточите единствено в това, което правите в този миг. Другите грижи оставете на заден план.

И не се страхувайте да опитвате нови неща. Всичко ново е вълнуващо, а вълнуващите сексуални преживявания водят след себе си и още по-вълнуващи оргазми.

Направете го сами

За всички е ясно, че мастурбирането (насаме или пред партньора) не е нередно. Даже е полезно. А най-хубавата част от това е, че можете да го правите колкото често ви се иска – под душа, сутрин или вечер под завивките.

Нека удоволствието бъде взаимно

Ако усвоите умението да дарявате партньора си с онова, което той най-много желае и ако и той прилага същото на вас, множествените оргазми са само въпрос на време и напасване.

Открийте най-ценния си мускул и го използвайте

Свиването и отпускането на вагиналния мускул може да достави огромна наслада, както на вас, така и на мъжа, с когото си доставяте удоволствие един на друг. Колкото по-често го използвате, толкова по-голям шанс имате сладостта от секса да ви споходи повече от веднъж.

Изберете правилната поза

Сексът в пози, които са ви неудобни, е безсмислен. Ако имате изпитани позиции, които доказано улесняват достигането на оргазъм, заложете на тях.

И все пак най-важното правило е: сексът е себераздаване и себеотдаване.

Множественият оргазъм може да е трудно постижение, но със сигурност не и невъзможно!Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Павел
  Отговор
  1 02:27  26.01.17
  Вени, не си права, че само жените могат да изпитват множественн оргазъм... Аз всеки ден го изпитвам... Понеже много обичам Своге Сушард, като се прибера сядам в креслото отпускам се и набивам два броя един след друг. При всяка хапка изпитвам оргазъм. Е, не броя хапките, но определено са над 20 - 30 оргазъма нон стоп. За позата си права има значение! никога не изпитвам своят оргазъм пред телевизора, винаги седнал и никога зяпайки новини.
 • бббббб
  Отговор
  2 15:58  26.01.17
  Вениии, сигурно си скрит потенциал в сексологията , изучаването и практикуванетго на Кама сутра. Имаш данни за неповторима любовница !
 • Steadtna
  Отговор
  3 16:55  26.01.17
  Super sratia i viarna

Напиши коментар:


Публикувай