928 1

Дъщерята на Майкъл Джексън: Убиха баща ми

Снимка: БТА/АР
Снимка: БТА/АР
Иво Стойнев

Дъщерята на Майкъл Джексън заяви, че смята смъртта на баща си за преднамерено убийство. 18-годишната Парис Джексън даде първото си интервю в живота за изданието Rolling Stone.

„Баща ми често намекваше, че има врагове. Някога това звучеше като „един ден всички те ще ме убият“. Разбирам, че това прилича на странна конспиративна теория, но много от феновете му и членовете на семейството знаят, че е истина.“, разказва тя.

Парис коментира и слуховете, че Майкъл Джексън е имал интимен контакт с малки момчета. Тези обвинения опровергаваше докато бе жив и самият Джако. „Това е като игра на шах. Старая се да я играя правилно“.

Дъщеря му също отрече обвиненията. „Представете си как вашият баща плаче пред вас, обяснявайки как светът го ненавижда за постъпки, които той не е извършил. За мен само това има значение“, категорично обяви Парис.

Кралят на попа почина през 2009 г., когато дъщеря му е била едва на 11 години. Тогава Джексън бе на 50. Все още не е уточнена точната причина за смъртта му, но сред обвинените за внезапната му кончина бе личният му лекар Кондрад Мъри.

Самата Парис признава пред изданието, че след случилото се с баща ѝ е имала няколко опита за самоубийство. Наложило се е да се бори с депресията и наркотичната зависимост. Още едно разтърсващо събитие в нейния живот е моментът, в който непознат я насилва сексуално. Дори е влязла в психиатрична клиника след поредния опит да сложи край на живота си.

Това се е случило, когато е била на 15 години. Днес Парис се счита за тъмнокожа и е уверена, че е биологична дъщеря на Майкъл Джексън.

САЩ


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Васичка Атанасова
    Отговор
    1 09:25  27.01.17
    горкото момиче не е лесно да изгубиш баща а като това се случи докато си на 11 е много тежко

Напиши коментар:


Публикувай