2 082 1

12 от най-странните неща, които децата казват на глас

Няма да чуете тези смешни и шокиращи неща от възрастен

12 от най-странните неща, които децата казват на глас
Събина Андреева

Когато най-малко го очакваме, децата ни казват неща, които никога не сме очаквали да чуем от тях. Ето и няколко изненадващи изречения от деца, които потребителите на приложението whisper споделят:

1. Докато беше още малко, детето веднъж ми каза като се събуди: „Татко, мама няма никакви гърди!“ Ъъъ, благодаря, мъник!

2. Тригодишният ми син ми каза: „Когато порасна, искам да имам като твоя мустак!“ Аз съм майка му...

3. Веднъж свекърва ми ме попита нещо, докато детето беше вкъщи: „Искаш ли да ти дам старата ми маса, понеже ще си купувам нова?“, при което синът ми и отговори: „Татко каза, че не искаме нищо от твоите боклуци!“ Умрях на място след този отговор.

4. Петгодишният ми син към мен: „Татко, момичетата са много скъпи!“ Да, синко, толкова си малък, а вече знаеш.

5. Едно от децата на площадката каза нещо на сина ми, докато си играеха, след което чух детето да вика с пълен глас: „Я ходи на майната си!“ Не знам от къде го е чул, но разбрах, че някой сериозно го беше обидил.

6. Синът ми сънува кошмари понякога, днес беше еди от онези вечери. Той ме попита дали тази вечер ще може да спи с нашето легло и аз се съгласих. Тогава той ми извика в лицето „Ха-ха Днес ще спя с жена ти!“

7. Племенникът ми си играеше с мен, но беше малко груб и аз му казах: „Внимавай, няма как да си играя с теб, ако ме убиеш.“ То ми отвърна: „Да, но аз ще мога да си играя с теб.“ Побиха ме тръпки.

8. Докато се разхождах за пръв път с детето ми на плажа, то ме накара да го нося. Когато го попитах защо, то ми отговори: „На краката ми им е скучно.“

9. Веднъж детето ми каза: „Мамо, ти готвиш много лошо, но аз ям от храната ти, защото те обичам и не искам да се сърдиш, обаче не искам и да умра.“

10. Днес малката ми дъщеря ми каза: „Имам нужда от 1 бира.“ Не знам дали да се гордея или да се притеснявам.

11. Попитах малкия ми син как иска да кръстим бебето, когато се роди. Той ми предложи Пица. Ще се наложи ние да изберем името на новия член на семейството.

12. Синът ми си миеше зъбите преди лягане, когато минах покрай банята. Беше размазал паста за зъби по цялото си лице. Попитах го какво прави и той ми каза: „Тате, зает съм, бръсна се.“ Стана ми ужасно смешно.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • София Георгиева
    Отговор
    1 11:12  26.01.17
    Синът ми беше на 2, когато един доктор го попита дали иска щъркелите да му донесе сестричка , а малкият отговори " Ааа, той Пенко ( баща му ) ще направи".

Напиши коментар:


Публикувай