1 740 6

Израелeц вбеси Банско с голи снимки

Недоволство в социалните мрежи

Росен Стойчев

Израелски турист скандализира Банско, след като пусна в социалните мрежи свои голи снимки до православния кръст на връх Тодорка в Пирин планина.

Оз Резенберг е татуист от Израел, който пристигнал на почивка в Банско, за да кара сноуборд, съобщи местният сайт "Денят".

По неясни причини чужденецът решил да се "увековечи" гол по прашки до православния кръст със сноуборда си. След това публикувал снимките си в профила си във Фейсбук и Инстаграм.

Фотосите вбесиха банскалии и хиляди гневни потребители на социалните мрежи заклеймиха поругаването на християнския символ.

„Това е оскверняване на православието, не е редно напушени или дрогирани чужденци да се гаврят с вярата ни, да бъде намерен и наказан", това бяха само част от коментарите на възмутените банскалии, залели социалните мрежи в отговор на провокацията.

Преди време пиян и дрогиран английски турист се бе изгаврил с паметника на Хаджи Вълчо в Банско по същия начин, снимал се и пуснал кадрите в мрежата.

Възмутени от поредната грозна сцена банскалии подадоха жалба в кметството, в която настояват органите на реда да се сезират, да бъде издирен израелецът, който не е анонимен и да се накаже за деянието.

България


Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Брат ми
  Отговор
  1 19:05  26.01.17
  Welcome to Auschwitz...

  Коментиран от #5

 • 1234
  Отговор
  2 19:10  26.01.17
  Една солидна глоба,и да се изгони от страната.
 • тъй тъй
  Отговор
  3 20:29  26.01.17
  А добър ден, вие сега ли разбрахте, колко са нагли и нахални израелските туристи !? Цялото черноморие е пропищяло от техните представители !
 • Townboy
  Отговор
  4 21:07  26.01.17
  чифутско псе! Поне доказва твърденията че много ни мразят (нас християните).
 • ЪКЧ
  Отговор
  5 13:11  27.01.17

  До коментар #1 от "Брат ми":

  ARBEIT MACHT FREI...
 • Кака Гинка
  Отговор
  6 02:42  28.01.17
  Какво ли щеше да се случи с въпросните туристи,ако се бяха щракнали така пред някоя джамия? И дали ние трябва да сме толкова либерални,когато се гаврят с нашите светини?

Напиши коментар:


Публикувай