Last news in Fakti

28 Януари, 2017 00:30 12 786 13

Ние сме щастлива полигамна двойка

  • полигамия-
  • секс-
  • връзка-
  • партньор
Ние сме щастлива полигамна двойка - 1
Снимка: Shutterstock

Полигамията съществува, независимо дали това ни харесва или не - някои хора са по-щастливи, когато имат връзка с повече от един партньор. Зазпознайте се с историята на една жена, за която романтичните отношения с няколко (или по-точно четирима) мъже е всекидневие.

„Срещнах настоящия си съпруг още в тийнейджърските години. Станахме много добри приятели, разбирахме се чудесно и по-късно заживяхме заедно. Обичахме да прекарваме времето си заедно, връзката ни вървеше прекрасно.

Един ден, докато гледахме телевизия, попаднахме на предаване, в което разискваха темата за моногамията, което даде повод да се заговорим за отношенията ни и се оказа, че и двамата бяхме единодушни, че моногамията е нещо нереалистично и съвсем не е необходима.

Скоро след този разговор правихме тройка с обща позната и аз споделих на приятеля си, че нямам нищо против той да има интимни отношения с нея, дори ми харесваше да ги наблюдавам. Тогава с него се уговорихме да имаме отворена връзка, но задължително да бъдем откровени един с друг, да си споделяме с кого правим секс и задължително да използваме предпазни средства.

Живеехме много щастливо, разбирахме се за всичко и връзката ни продължи много години, докато в един момент се замислих дали ако сключим брак, ситуацията ще се промени. Дали това щеше да сложи край на полигамията? И ако да - наистина ли никога повече няма да целуна друг мъж? Тази мисъл ме побъркваше и не излизаше от главата ми почти денонощно. Не можех да повярвам, че моментът, в който ще спра да се срещам с нови мъже, скоро ще дойде. Споделих притеснението ми с любимия си човек. За щастие, той ми отговори, че се чувства по същия начин, както и аз.

Сключихме брак и досега сме много щастливи, всеки продължава да се радва на личното си пространство и връзката ни все още е отворена. В момента, освен с мъжа ми, имам отношения с още трима мъже и се чувствам страхотно, не смятам, че има нищо нередно в това. Сигурна съм, че връзката ми с други мъже дори укрепва брака ми, защото съм жена, която обожава вниманието и постоянно има нужда от него. Обожавам да ме ухажват и контактувайки с различни мъже, получавам точно това, което искам, без да натоварвам съпруга си. Освен това с някои от тях отношенията ни са чисто платонични - с един мъж се срещам само два пъти годишно, но си пишем всеки ден и си споделяме каквото ни вълнува.

За да бъде бракът ни здрав и щастлив, трябва да разберем, че ние и партньора ни сами правим своите избори и не бива да задушаваме другия с ултиматуми. Обичам и уважавам съпруга си, както и той мен, но се чувстваме свободни да общуваме, с когото пожелаем, а това укрепва брака ни и ни прави истински щастливи.“


Поставете оценка:
Оценка 2 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    5 1 Отговор
    Вени, това ти ли си? За Вашия интимен живот ли разкачваш?
  • 2 fair

    1 1 Отговор
    Тази статия вероятно запълва една не достатъчно обсъждана ниша на този род семейни или и приятелски /интимни/ отношения, дето страните си надграждат и освежават връзката по не много често приети начини. Това разбира се е без да има противоречия или с някаква уж взаимност. Интересното е, че може да има много почитатели на идеята, но само до там. Действителността е друга и едва ли са толкова много двойките дето изгарят от желание за такъв тип "комфорт" във взаимоотношенията.
  • 3 Гоуст

    6 1 Отговор
    Събират се, гасят лампите и се почва... кой-кой набара, никой няма да се сърди ако го опънат по погрешка.
  • 4 Лъчо

    16 2 Отговор
    Миличка, това вашето не е истински брак, а само разписване и продължение на оргиите... В брака няма кръшкане. Аз не съм някакъв закостенял джихадист, не харесвам тираничните отношениян а някои парапитеци с техните мании за господарство, но ако ще се женя, няма да искам булчето да се клати с кой ли не друг. Ако ще си се клати, нема да се женя. че за какво ми е да се трепя да бачкам за да хрантутя пачавра? Абе клатетет си се к ойто щете. Но вашето няма смисъл като брак - по-добре да си живеехте без подпис... Сега сте просто разписали се хаймани. че за какво се разписвате тогава? Брака има смисъл само като сеейна двойка. Ако ще е оргия, той губи смисъл. както и при геьовете - искали да сключват брак? че за какво им е? Брака има смисъл само между мъж и жена, за да се легитимира тяхното новородено дете. Извън това брака няма никакъв смисъл, защото е само юридическа формалност. А да си навличаш законови окови си е дивотия...но щом ви е кеф, карайте я така! Аз не бих се оженил за жена, акощ ем и кръшка. Ако пък ми кръшне, директно я разкарвам. няма да ми лепи трипери и да ми прави чужди чаавета я! мало са ни депутатите да храним, ами и чужди чаавета ли да гледам? Нот бейби, нот!
  • 5 гощо

    2 1 Отговор
    Тия що не хванат да направят едно,две деца а се чудят кой къде да се наг.зи?!?!?! Тая па си и пишела и споделяла с някъв вълнения!?!?Оня сигурно е Кашпировски!!??
  • 6 Дедо ПОП

    6 1 Отговор
    Сега разбрах защо съпрузите на труженичките от магистралата, са толкова щастливи ! )))))))))
  • 7 БГстража

    6 2 Отговор
    Открито си си мазна к..ва, а мъжът ти без да се притеснява си бабани насам- натам. (n)
  • 8 Доктора

    6 0 Отговор
    А църковен брак правихте ли?????
    Що не посетите психиатър щом сте толкова отворени.
  • 9 Жана

    3 5 Отговор
    Много моралисти тук. А всъщност всички те тайно мечтаят да направят едно кълбенце с някоя двойка или двойки но не искат някой да опрашва неговата. Типично по нaшенски, моето си е мое а чуждото наше.
  • 10 Жана

    2 5 Отговор
    Много моралисти тук. А всъщност всички те тайно мечтаят да направят едно кълбенце с някоя двойка или двойки но не искат някой да опрашва неговата. Типично по нaшенски, моето си е мое а чуждото наше.
  • 11 Мери

    2 0 Отговор
    БРАВО ЛЪЧКО! Такъв мъж си търся, и той да не се клати с други!

    Коментиран от #12

  • 12 гост

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Мери":

    А с мъже разрешено ли му е ?
  • 13 Анонимен

    0 0 Отговор
    Скапани моралисти! Да живее ПОЛИГАМИЯТА!!! Аман от задръстеняци!