5 001 8

Тайните на еротичния масаж

Венелина Маринова
Масажът е един от най-приятните начини за отпускане на тялото и освобождаване на напрежението. Наясно сте и с вълшебното му еротично въздействие. Той има огромен ефект върху дълбокото взаимно общуване с половинката по време на предварителната любовна игра.

Създайте подходяща обстановка

Стаята трябва да е приятно затоплена, светлината - приглушена, най-добре от запалени ароматни свещи, и нежна музика са основните елементи, които ще настроят най-бързо сетивата на възбуждаща вълна.

Ако искате да доставите пълно разтапящо удоволствие на партньора си, започнете с масаж на главата, краката или гърба и си повтаряйте наум как цялото напрежение от него го напуска, зареждате го със сила и с положителна енергия.

Масажът ви дава невероятна свобода на действие и власт над тялото на партньора. Освен това може да използвате и всякакви помощни материали – копринена панделка, мека четка, пера, масажно олио с чувствен аромат.

Масажни масла
Те са абсолютно задължителни. Техните съставки премахват напрежението и повишават настроението. За любовен масаж можеш да избереш масла с аромат на сладък бадем, авокадо, пшеничен зародиш, жожоба.

Докосването на коприната

Коприната е една от най-деликатните материи, които могат да доставят нежни удоволствия. Затова се снабдете с копринена лента, шал или панделка. Можете да ги напръскате с любимия му ваш парфюм. Нежно прокарайте по тялото на партньора ви с ръка коприненото парче плат. Погъделичкайте го леко. Ако той няма против, може да му завържете ръцете и да продължите с масажа. Със сигурност усилията ви ще бъдат оценени.

Вкарайте в играта мека четка

(например нова четка от тези за бърсане на прах, или подобни, които се продават и в специализираните магазини за секс играчки). Този нестандартен допир по тялото на партньора ви ще събуди еротичните му фантазии и ще го накара да се чувства изключително приятно.

Полъх на пера

Допирът до кожата на меко щраусово перо е изключително еротично и възбуждащо преживяване. Игриво погалете ерогенните зони на любимия, за да възпламените страстта му.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • Жоро адидаса
  Отговор
  1 00:33  29.01.17
  Вени само за такива работи мислиш и пишеш,,,, много ни допадаш
 • Тодор
  Отговор
  2 00:43  29.01.17
  Аз бих препоръчал,масажът да се започне далеч от ерогенните зони и постепенно приближаване към тях.Разбира се,трябва да се забави малко,за да може партньорката да става все по-нетърпима към досега на тези зони.В последствие,започва удоволствието и за двамата,което е прилюдия към истинския секс!
 • 3 03:39  29.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Дедо ПОП
  Отговор
  4 10:15  29.01.17
  Всеки масаж е хубав, особено ако завършва със секс !

 • гощо
  Отговор
  5 10:25  29.01.17
  Венче да запишЕм един час за масаж при теб?!?!
 • 6 10:55  29.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор
 • Бай Този
  Отговор
  7 14:27  29.01.17
  Ах Вении страхотна си и всеки ден се убеждавам в това.
 • 8 16:45  30.01.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай