29 Януари, 2017 00:30, обновена 28 Юни, 2022 15:59 11 447 8

Тайните на еротичния масаж

  • масаж-
  • любовен-
  • техники-
  • секс
Тайните на еротичния масаж - 1

Масажът е един от най-приятните начини за отпускане на тялото и освобождаване на напрежението. Наясно сте и с вълшебното му еротично въздействие. Той има огромен ефект върху дълбокото взаимно общуване с половинката по време на предварителната любовна игра.

Създайте подходяща обстановка

Стаята трябва да е приятно затоплена, светлината - приглушена, най-добре от запалени ароматни свещи, и нежна музика са основните елементи, които ще настроят най-бързо сетивата на възбуждаща вълна.

Ако искате да доставите пълно разтапящо удоволствие на партньора си, започнете с масаж на главата, краката или гърба и си повтаряйте наум как цялото напрежение от него го напуска, зареждате го със сила и с положителна енергия.

Масажът ви дава невероятна свобода на действие и власт над тялото на партньора. Освен това може да използвате и всякакви помощни материали – копринена панделка, мека четка, пера, масажно олио с чувствен аромат.

Масажни масла
Те са абсолютно задължителни. Техните съставки премахват напрежението и повишават настроението. За любовен масаж можеш да избереш масла с аромат на сладък бадем, авокадо, пшеничен зародиш, жожоба.

Докосването на коприната

Коприната е една от най-деликатните материи, които могат да доставят нежни удоволствия. Затова се снабдете с копринена лента, шал или панделка. Можете да ги напръскате с любимия му ваш парфюм. Нежно прокарайте по тялото на партньора ви с ръка коприненото парче плат. Погъделичкайте го леко. Ако той няма против, може да му завържете ръцете и да продължите с масажа. Със сигурност усилията ви ще бъдат оценени.

Вкарайте в играта мека четка

(например нова четка от тези за бърсане на прах, или подобни, които се продават и в специализираните магазини за секс играчки). Този нестандартен допир по тялото на партньора ви ще събуди еротичните му фантазии и ще го накара да се чувства изключително приятно.

Полъх на пера

Допирът до кожата на меко щраусово перо е изключително еротично и възбуждащо преживяване. Игриво погалете ерогенните зони на любимия, за да възпламените страстта му.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жоро адидаса

    3 1 Отговор
    Вени само за такива работи мислиш и пишеш,,,, много ни допадаш
  • 2 Тодор

    3 0 Отговор
    Аз бих препоръчал,масажът да се започне далеч от ерогенните зони и постепенно приближаване към тях.Разбира се,трябва да се забави малко,за да може партньорката да става все по-нетърпима към досега на тези зони.В последствие,започва удоволствието и за двамата,което е прилюдия към истинския секс!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Дедо ПОП

    5 0 Отговор
    Всеки масаж е хубав, особено ако завършва със секс !
  • 5 гощо

    2 0 Отговор
    Венче да запишЕм един час за масаж при теб?!?!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Бай Този

    0 0 Отговор
    Ах Вении страхотна си и всеки ден се убеждавам в това.
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.