Last news in Fakti

31 Януари, 2017 17:10 10 945 2

6 признака, че той не се интересува от вас

  • мъж-
  • жена-
  • интересува-
  • харесва
6 признака, че той не се интересува от вас - 1
Снимка: Shutterstock

Когато някой ви харесва - това е очевидно, но не винаги е толкова просто да сте сигурни, че не сте желани. Понякога някой трябва да ви каже, че човекът, който харесвате, не се интересува. Не е лесно за приемане, но е по-добре, отколкото да си губите времето. Обърнете внимание на това как говори с вас, как ви гледа и дали се отнася с вас различно пред неговите приятелите. Ето няколко сигурни признака, че този мъж не се интересува от вас:

1. Все си намира оправдания

Мъж, който постоянно си измисля извинения, не заслужава времето ви. Ако все е твърде зает, уморен или нещо се е случило в работата му, явно не се интересува от вас. Веднъж или два пъти е нормално, но ако винаги отменя срещите ви в последния момент – това е ясен знак, че не цени времето ви. Мъжът, който наистина се интересува от вас, няма да ви остави, а напротив - ще иска да ви види при всяка една възможност.

2. Никога не започва разговора пръв

Ако винаги вие го заговаряте, това е сигурен знак, че той не проявява интерес към вас. Мъж, който се интересува от вас, ще бъде нетърпелив и винаги ще иска да говори с вас, дори и да е за нещо незначително. Ако не инициира разговора пръв, това най-вероятно значи, че не му пука дали ще си говорите или не.

3. Не ви обръща внимание

Когато един мъж наистина ви харесва, той ще обича да бъде във вашата компания. Ще ви гледа в очите и ще слуша всяка ваша дума. Всичко по-малко от това е знак, че не ви харесва.

4. Никога не сте сами

Трудно е да опознаете някого, когато винаги има хора около вас и е почти невъзможно да останете насаме. Ако един мъж наистина иска да прекара време с вас, няма да покани други хора.

5. Говори за други момичета

Ако спомене друго момиче, докато си говорите, това е много явен знак, че не ви приема като романтичен партньор. Има съвсем малък шанс да се опитва да ви накара да ревнувате или да ви привлече вниманието, но мъжете обикновено не рискуват да загубят интереса ви по този начин. Ако пък започне да говори за чувствата си към друго момиче, можете да бъдете сигурни, че не се интересува от вас.

6. Не се държи с вас по-различно

Ако той се държи с вас, както с приятелите си, трябва да ви е ясно, че ви приема само като приятел. В случай, че ви харесваше, то отношението му щеше да е по-различно, отколкото към другите хора. Един мъж няма да се държи с вас като приятел, ако се опитва да ви впечатли. Той ще положи усилия, за да ви покаже как се чувства.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 anonimna003

    1 0 Отговор
    ..........Това са пълни простотии........ !
  • 2 Кака Гинка

    3 0 Отговор
    Това е ясно на всеки,по-добре пишете как жената да се отърве от някой,който постоянно и е на главата и не иска да си намери друго занимание...