30 Януари, 2017 21:31 1 721 0

Ози: Не съм секс маниак! (ВИДЕО)

  • ози озбърн-
  • шарън озбърн-
  • секс-
  • блек сабат

Ози Озбърн, фронтменът на митичната група "Блек Сабат", отрече да е полов маниак и че бил пристрастен към секса - проблемите, които имал наскоро, вече били преодолени, пише Контактмюзик.

Музикантът, който в момента е на прощалното турне с бандата си, сподели искрени мисли за любовната си афера с фризьорка миналата година. Той не кръшнал на съпругата си Шарън защото бил роб на секса, а защото се чувствал самотен.

Медиите припомнят, че по време на събитията Ози сам се бе определил като полов маниак след скандала с жена му.

"Аз съм член на банда, край която винаги са кръжали момичета за секс. На мен ми се случи неотдавна да ме уловят в крачка. С всеки може да се случи. Но все пак не мисля, че при мен има пристрастяване към секса!".

По неговите признания Ози решил да кръшне, тъй като съпругата му непрекъснато била претоварена с работа. "Когато тя се завърне от "Х-Фактор" и поиска да си легне в леглото уморена, аз какво би трябвало да правя? Да я чакам с отворени обятия ли? Затова мъжете правят глупави неща, когато останат насаме".


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА