Last news in Fakti

31 Януари, 2017 23:30 1 518 0

Алис Купър на турне с "Дийп пърпъл" (ВИДЕО И СНИМКИ)

  • алис купър-
  • джони деп-
  • дийп пърпъл-
  • холувуд вампайърс-
  • джо пери

68-годишният Алис се готви да запише нови песни заедно със супергрупата си "Холувуд вампайърс"

Рок иконите "Дийп пърпъл" и Алис Купър се готвят да тръгнат заедно на турне в Северна Америка, съобщи "Контактмюзик". Началото ще бъде поставено с концерт в Лас Вегас на 12 август и ще приключи с шоу в Торонто на 2 септември.

Към ветераните от "Дийп пърпъл" и Алис Купър, които бяха въведени в Залата на славата на рокендрола, ще се присъедини "Едгар Уинтър бенд" за 18 концерта в САЩ и един в Канада.
Съвместното им турне ще е част от прощалното на "Дийп пърпъл".

Освен това 68-годишният Алис Купър се готви да запише нови песни заедно със супергрупата си "Холувуд вампайърс" следващата година.

Джо Пери, който е неин член заедно с Алис Купър, и актьора Джони Деп, неотдавна сподели, че се обсъжда възможността бандата да се събере отново през 2018 г.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА