4 031 0

Вашият хороскоп за днес, 04.02.2017 г.

Венелина Маринова

Водолей
Другите може и да си губят времето, но не и вие, защото го цените и знаете как да го използвате пълноценно. Днес ще се отдадете повече на творческите си проекти, въпреки че вероятно ще имате и много други задължения.

Риби
Днес имате възможност да си почивате и да се наслаждавате на момента. Преди това обаче се постарайте да си свършите текущите задачи, за да усетите почивката си по-пълноценна. Не се впускайте в любовни авантюри.

Овен
Денят ви ще протече спокойно, в компанията на вашето семейство. Отделете време за своите собствени интереси и хобита. Не се захващайте с някакви промени в домашната обстановка, защото ще изникнат технически проблеми. Не се доверявайте на хора, които познавате отскоро.

Телец
Денят ви ще бъде изпълнен с позитивни емоции. Ще получите добра новина за по-перспективна работа. Общувайте с хората около вас пълноценно. Не прекалявайте с пикантни храни.

Близнаци
Хубав ден за представителите на Близнаци. Очаквайте да срещнете стар приятел, когото не сте виждали отдавна. Това ще ви изненада приятно, ще имате много за какво да си говорите. Не пренебрегвайте интимната си половинка.

Рак
Днес ще получите добра новина от ваш близък, която ще подобри настроението ви. Ако имате нови съседи, запознайте се с тях. По-голямата част от времето ще прекарате в търсене на информация по теми, които ви вълнуват.

Лъв
Добро настроение и спокойна атмосфера ще ви съпътстват през този ден. Ще се радвате на компанията на вашите близки. Не прекалявайте с пикантни храни и алкохол. Отделете време за спорт.

Дева
Днес ще имате рядката способност да се справяте с всяка една ситуация, но все пак не се нагърбвайте с прекалено много обещания, защото няма как да ги свършите всичките. Освен това е хубаво да си оставите и време за себе си.

Везни
Днес е добре да отделите време за себе си. Поглезете се малко и се запитайте какво точно искате, а след това просто го направете. Не се доверявайте прекалено много на хора, които не познавате добре.

Скорпион
През този ден вероятно ще ви се иска да се откъснете от останалите и да потърсите малко усамотение за себе си. Това активизира спомените ви и отприщва положителни емоции, за да потърсите близостта на определен човек.

Стрелец
Днес ще се почувствате оптимистично настроени, защото сте се запътили към осъществяването на една ваша идея. Това ще ви подейства разведряващо и ще намерите начин да се освободите от някои отговорности.

Козирог
Днес е добре за вас да не се претоварвате емоционално. Оставете нещата да се случват и приемайте положението такова, каквото е и нека бъде винаги чашата наполовина пълна за вас.Напиши коментар:


Публикувай