3 Февруари, 2017 01:30 3 617 1

9.00 часа в неделя - време за секс

  • секс-
  • неделя-
  • време

В изследването участвали 2000 пълнолетни граждани на Великобритания

Предпочитаното време за секс за британците е в неделя в 9 часа сутринта, а най-малко вероятното - в 9 часа във вторник, съобщава в. "Дейли мейл".

Таблоидът цитира проучване на компания "Супердръг" за доставка на здравни и козметични продукти. В изследването участвали 2000 пълнолетни граждани.

В списъка на предпочитанията на второ място се класират часовете 11:30, 22:30 и 23:30 в събота. На трета позиция се озова петъкът, като любимият час е 22:30.

Най-голямо желание за секс британците изпитват през летните месеци със 66% от предпочитанията.

Следват зимата 16 %, лятото 14 на сто и есента 4 процента. Шейсет процента от запитаните потвърдили, че алкохолът не е намесен в желанието им за секс. Само 22 процента от двойките доверили, че надигали усилено чашката преди секс.

Най-честите неща, които британците вършели, преди да се отдадат на любовни ласки, били романтичната трапеза, гледане на интересен филм, задушевни разговори, посещение на кръчма и излизане с приятели.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    2 1 Отговор
    Сутрин си е класика!!!!! По друг начин ти тръгва деня!!!!