8 539 3

За по-дълготраен аромат на парфюма

За по-дълготраен аромат на парфюма
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Въпреки широкоразпространеното схващане, че колкото повече парфюм слагате, толкова по-дълготраен ще бъде ароматът му, количеството всъщност няма връзка с трайността на аромата. За да остане приятното ухание за по-дълго, трябва да следваме няколко правила.

Първо, парфюмът трябва да се съхранява на сухо място, а не в банята, например. Влагата и топлината разграждат аромата му.

Но пък кожата, върху която слагаме парфюма, трябва да е добре хидратирана, тъй като ароматите не остават задълго върху сухата кожа - препоръчително е да се използва овлажняващ кожата продукт.

Можете да удължите продължителността на аромата, ако си слагате парфюм на по-топлите области на тялото като вътрешната част на лактите, зад ушите и на врата.

Но все пак най-важното остава качеството на парфюма. Избирайте качествени парфюми, които съдържат по-голямо количество есенциални масла и имат по-концентрирана формула.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • ссс
  Отговор
  1 23:09  05.02.17
  като сте нечистоплътни никакъв парфюм не ви оправя. аз съм потомък на древен знатен род и си ухая много хубаво . даже ми се е случвало да няма възможност да се изкъпя за по дълго Времеме и ухая на ягоди . за около седмица съм супер. даже така по ми се лепят жените . Хубави жени манекенки . Тъи че з авас не ме е..
 • До ссс
  Отговор
  2 00:19  07.02.17
  Защо не сте си пили хапчетата?! Много сте зле!
 • 3 09:37  14.11.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай