Last news in Fakti

2 Февруари, 2017 23:00 752 0

Ким и Кание ще правят дрехи за деца

  • кардашиян-
  • уест-
  • деца-
  • дрехи-
  • мода
Ким и Кание ще правят дрехи за деца - 1
Снимка: БТА/АР

Ким Кардашян и съпругът ѝ Кание Уест решиха да създадат заедно модна линия за малки деца. Като модел за дрехите тв звездата е използвала собствената си дъщеря Норт. Двойката качиха и видео в социалните мрежи, на което се вижда как момиченцето е в рокличка от пайети, която изменя цвета си в зависимост от светлината. Също така малката Норт носи и жълто яке.

„Вижте някои от детските облекла, над които са работили мама и татко“ – хвали се Ким в записа. Звездата споделя, че Норт сама е избрала цветовете и материите за дрехите.

Всъщност Ким не за първи път се пробва в модния бизнес. Тя и нейните сестри се занимаваха с линията „Kardashian Kids“ през 2015 г. Кание също е правил детско облекло. Все още не е ясно кога новите дрехи ще бъдат пуснати в продажба.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА