9 144 5

Комплиментите, които жените наистина искат да чуват

Всички те са много по-добри и ценни за дамите от „Ауу, колко си секси!“

Събина Андреева

Няколко дами споделят кои са най-хубавите комплименти, които биха искали да чуват по-често или изобщо някога да чуят. Вземете си поука, момчета!

1. Иска ми се момчетата, с които излизам да ми изпращат песни и да ми казват, че ги карам да се чувстват по същия начин, както лирическия герой в песента.

2. Понякога ми се иска мъжете да правят комплименти за очите ми или усмивката ми, а не само за дупето ми. Би ме накрало да се чувствам по-самоуверена.

3. Няма по-хубав комплимент от това да чуя: „Ти си най-доброто нещо, което съм имал!“ Никога няма да се уморя да го чувам.

4. Ще ми се мъжете просто да казват на жените, че са красиви, а не да го публикуват във Фейсбук. Хайде, мъже, осмелете се да го каже очи в очи, а не да използвате социалните мрежи като посредник!

5. Нямам нищо против да ми казват „красива“, но бих искала да ме наричат и „умна“, „устремена“, „хитра“, „забавна“, „интересна“ и др. Комплименти могат да се правят не само за външния вид на човека, характерът също има нужда от тях.

6. Бих предпочела мъжът до мен да не ме нарича „принцесо“ Принцесите ми звучат като твърде разглезени момичета.

7. Искам мъж, който ще ме нарече „неговото момиче“ пред приятелите му.

8. „Имам ти доверие“ е много по-добър комплимент от „Обичам те“. Не винаги имаш доверие на хората, които обичаш, но винаги можеш да обичаш хората, на които имаш доверие.

9. Съпругът ми ми каза, че ме обича повече, заради човекът, който съм, а не заради начина, по който изглеждам. Има ли по-хубав комплимент от това?

10. Хората доста често ми казват, че съм много добър човек. Ценя това повече от „красива си“ или нещо подобно.

11. Предпочитам да ми казват, че съм забавна, отколкото красива. Това, че карам хората да се радват и усмихват е най-хубавото нещо за мен.

12. „Различна си в добрия смисъл“ е необичаен, но любим комплимент за мен. Радвам се, че хората се впечатляват от това, което съм като личност, а не от външния ми вид.Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • За Рада
  Отговор
  1 10:17  03.02.17
  Искам да ти кажа, че имам доверие на забавната ти усмивка, която те прави различно добра и човечна, мое момиче
 • Ник
  Отговор
  2 10:20  03.02.17
  Това искат да чуят красивите жени, които имат вниманието заради външността си и те го знаят. Просто им се иска това да не е причината... А какво да кажат онези жени, които са всичко изброено, но пък не са с привлекателна външност? Те също искат внимание, а не го получават просто защото сексуално не са привлекателни ... Казвам това, защото не са еднозначни, а хората често искат действителността да е в полза на тяхната мисъл... И мъжете искат комплименти, но на кого му пука? :-)) Я вижте Винету от Банкя как се сърди като не му обръщат внимание! А ма недейте така и ние сме нежни души :-))
 • Грую
  Отговор
  3 17:03  03.02.17
  "Ставаш все по-хубава с годините!"........:)
 • Роман дизел
  Отговор
  4 00:03  04.02.17
  На мандръсана жена цвеке и не требва
 • anonimna003
  Отговор
  5 00:57  04.02.17
  Искам да ти кажа колко мн те обичам, прекрасна си. Ти обмисляш моят ден Обичам те Красива си Умна си Мн ми харесва когато се усмихнеш Усмихвай се пи често Няма пи красива от теб Не бих те заменила за нищо ба света Слънце Цвете мое Ухание мое Искам да остарея с теб И т.н 😊

Напиши коментар:


Публикувай