506 0

Ето го новият сингъл на Depeche mode (ВИДЕО)

“Where’s The Revolution” е от предстоящия нов албум на бандата „Spirit“

Анатоли Стайков

Излезе дългоочакваният нов сингъл на една от най-значимите и влиятелни групи в света, Depeche Mode - “Where’s The Revolution”. Песента, част от която беше представена на последната прес-конференция на музикантите в Милано през есента на 2016-та година, е първата нова песен на групата от четири години насам.

“Where’s The Revolution” ще влезе в предстоящия нов албум на Depeche Mode, озаглавен „Spirit“, който ще излезе на 17-ти март 2017 г. В България албумът ще бъде издаден в деня на световната му премиера.

“Spirit” е първият албум, по който групата работи с продуцента Джеймс Форд от Simian Mobile Disco (продуцирал артисти като Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys) и идва четири години след премиерата на суперуспешния проект „Delta Machine“ (2013), който дебютира на върха в класациите за продажба на албуми в 12 държави. Част от медиите, присъствали на предварителната сесия при представянето на предстоящия албум, дадоха изключително висока оценка на проекта, а списание Q Magazine определи „Spirit“ като “най-енергичния албум на Depeche Mode от години”.

Depeche Mode ще подкрепят новия албум с мащабно световно турне, а милионите фенове ще станат свидетели на поредните изключителни спектакли на бандата. Билетите за първата част от световното турне „ Global Spirit Tour“ са вече в продажба, а обиколката ще мине през 21 страни в Европа в рамките на 34 концерта пред повече от 1.5 милиона души.

Европейският тур на Depeche Mode стартира на 05/05 в Стокхолм, Швеция и ще премине през най-големите стадиони на Стария континент. След това “Global Spirit Tour“ продължава със серия концерти в Северна и Южна Америка. Повече детайли и актуални новини за предстоящото световно турне на групата можете да намерите на www.depechemode.com.


Още по темата

 • Новото бижу на Depeche mode (ВИДЕО)

  Новото бижу на Depeche mode (ВИДЕО)

  Британската група Depeche mode наруши творческата си пауза. Бандата се завърна в бизнеса с 14-ия студиен албум - "Spirit". Четири години ...
  17.03.2017
  653
  0

Напиши коментар:


Публикувай