6 Февруари, 2017 07:00 5 852 0

Вашият хороскоп за днес, 06.02.2017 г.

  • хороскоп-
  • днес-
  • лъв-
  • скорпион

Водолей
Делови контакти ще ви помогнат да осъществите финансови сделки и да подготвите бъдещи такива. Не приспивайте бдителността си. Около вас има недобронамерени хора и с тях трябва да сте категорични и твърди.

Риби
Някои от вас ще са привлечени от начинания в нови сфери, други от пътувания. Във всички случаи бъдете точни и спазвайте договореностите. Това ще ви осигури предимства на последващ етап. Не бързайте да говорите за професионалните си планове.

Овен
Действайте разумно и обмислено, не бъдете прибързани и импулсивни. Задачите на работното място изискват добра организация и дисциплина. Напрежение ще ви създават и проблеми, чието решение трябва спешно да намерите.

Телец
Съобразявайте се с обстановката около себе си и не се колебайте да изчакате, ако това се налага. Общуването с хора от вашата професионална сфера ще ви бъде полезно. Съветите им ще ви помогнат да вземете правилното решение. Бъдете по-пестеливи в харченето си.

Близнаци
Добрите ви организаторски способности ще ви помогнат да реализирате изцяло плановете си днес. Ще свършите професионално работата си и с това ще привлечете вниманието на околните. В интимните си отношения проявете повече търпение.

Рак
Предпазливостта в отношенията ви с околните ще ви спести излишни недоразумения и дрязги. Ако имате време е по-добре да го посветите на любимо занимание или приятели. Няма да липсват възможности и за нови запознанства. Бизнесмените ще насочат усилията си по реализация на търговска сделка.

Лъв
Добре обмислените ви ходове ще ви донесат желаните резултати. Не се вслушвайте много в съветите на хора, които нямат пряко отношение към работата ви. Проверявайте информацията, с която се налага да работите. Интуицията ви е силна и е най-довереният ви и точен съветник.

Дева
Няма да ви липсват предизвикателства в професионалната сфера. Лекотата, с която ще ви се отдава да решавате част от проблемите си не бива да ви подвежда. Не действайте прибързано и не пропилявайте енергията си за маловажни неща.

Везни
Бъдете спокойни и не действайте прибързано. Претоварването ви с работа няма да ви донесе кой знае какви привилегии. Намерете начини да се освободите от натрупалата се умора. Любими занимания и хора ще ви помогнат да се освободите от стреса.

Скорпион
Много от нерешените проблеми на предишната седмица ще ви занимават и днес. Разнообразие в живота ви ще внесе среща с представител на противоположния пол, който не ви е безразличен. Бъдете полезни на околните, но не се натоварвайте прекалено с чужди грижи.

Стрелец
Ще ви занимават конкретни задачи, затова бъдете по-концентрирани и не се отвличайте с повърхностни действия. Отговорностите ви изискват пълна съсредоточеност. Развитието на делата ви ще е благоприятно и в желаната от вас посока.

Козирог
Ще се радвате на сърдечни взаимоотношения както в семейството, така и сред деловите среди. Но това не бива да приспива бдителността ви. Очертават се добри професионални изяви, които на някои от вас могат да донесат популярност.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА