Last news in Fakti

8 Февруари, 2017 15:33 3 820 2

Синът на Никълъс Кейдж го загази

  • кейдж-
  • син-
  • катастрофа-
  • полиция-
  • арест

Уестън Кейдж бе арестуван след гонитба с полицията

Синът на Никълъс Кейдж го загази - 1
Снимка: shutterstock.com

Синът на холивудската звезда Никълъс Кейдж - Уестън бе арестуван от полицията в Сан Фернандо, щата Калифорния. Причина за това е, че младият мъж се опитал да избяга от представителите на закона.

Минути преди да започне гонитбата, Уестън Кейдж причинил катастрофа. Когато водачът на другия автомобил слязъл от колата с намерението да обмени данни с Кейдж за пред застрахователите, синът на популярния актьор избягал с мръсна газ от местопроизшествието. За негово нещастие обаче, полицаите били на метри от инцидента и подгонили Кейдж.

Гонитбата продължила около километър и половина, като по време на преследването Кейдж ударил няколко пощенски кутии, както и знак "стоп". 26-годишният музикант загубил управлението на лекия си автомобил и се врязал в дърво. Полицията моментално арестувала сина на Никълъс Кейдж и се очаква да бъдат повдигнати обвинения срещу него.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тошбиян

    14 0 Отговор
    В бг това щеше да се покрие дрогата щешеда крещи знайш кои съм аз и кой е баща ми щеше да къса пагони да крещи утре си уволнен са ше видиш ко ше стане и тем подобни ганьо балкански номера
  • 2 Пенчо

    11 0 Отговор
    Само като му видиш физиономията и ти става ясно че е друсалка няква.