9 Февруари, 2017 10:20 5 109 1

Песента, която разтапя женското сърце

  • песен-
  • роксет-
  • хубава жена
Песента, която разтапя женското сърце - 1
Снимка: Shutterstock

Всяко нежно женско сърце се разтапя, когато зазвучи един от вечните любовни хитове на 90-те години, в изпълнение на шведската група Roxette, стартирала амбициозно през 1985 г. с поредица от хитове – „Neverending Love“, „Soul Deep”, „I Call Your Name”.

Пер и Мари се познават много преди да запишат нежната „Neverending Love”, през пролетта на 1986 г. Но и двамата определят работата по парчето като „чисто хоби”, поставяйки на първо място соловите си кариери. Но след изпълненията на бавните, прочувствени и просълзяващи балади, Roxette си спечелват място в сърцата на милиони хора по света.

Прочувствената балада “It Must Have Been Love” е включена веднага в саундтрака на една от най-популярните романтични комедии в историята на киното - „Хубава жена“, в която изгряват звездите Джулия Робъртс и Ричард Гиър. Джулия е в ролята на непрокопсалата уличница Вивиан, която случайно се запознава с богат бизнесмен и връзката им прераства в невероятна любовна история. Тази съвременна интерпретация на сюжета за Пепеляшка завладя сърцата на зрителите по цял свят, всички започнаха да наричат Джулия "хубава жена".

Насладете се на песента и кадри от филма:


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пфууу

    6 2 Отговор
    Мечтата на всяка патицa да е проститутка / ковра / и да си намери красив богаташ, който да я вземе !? Колко "романтично и възвишено" !
    Добре, че действителността е друга !