2 344 1

Песента, която разтапя женското сърце

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Всяко нежно женско сърце се разтапя, когато зазвучи един от вечните любовни хитове на 90-те години, в изпълнение на шведската група Roxette, стартирала амбициозно през 1985 г. с поредица от хитове – „Neverending Love“, „Soul Deep”, „I Call Your Name”.

Пер и Мари се познават много преди да запишат нежната „Neverending Love”, през пролетта на 1986 г. Но и двамата определят работата по парчето като „чисто хоби”, поставяйки на първо място соловите си кариери. Но след изпълненията на бавните, прочувствени и просълзяващи балади, Roxette си спечелват място в сърцата на милиони хора по света.

Прочувствената балада “It Must Have Been Love” е включена веднага в саундтрака на една от най-популярните романтични комедии в историята на киното - „Хубава жена“, в която изгряват звездите Джулия Робъртс и Ричард Гиър. Джулия е в ролята на непрокопсалата уличница Вивиан, която случайно се запознава с богат бизнесмен и връзката им прераства в невероятна любовна история. Тази съвременна интерпретация на сюжета за Пепеляшка завладя сърцата на зрителите по цял свят, всички започнаха да наричат Джулия "хубава жена".

Насладете се на песента и кадри от филма:Коментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
  • Пфууу
    Отговор
    1 10:37  09.02.17
    Мечтата на всяка патицa да е проститутка / ковра / и да си намери красив богаташ, който да я вземе !? Колко "романтично и възвишено" ! Добре, че действителността е друга !

Напиши коментар:


Публикувай