12 007 5

Женските страхове в секса

Снимка: Shutterstock
Снимка: Shutterstock
Венелина Маринова

Жените изпитват много притеснения, когато правят секс със нов партньор, особено ако имат сериозни чувства към него и държат на връзката си с него. Ето кои са основните страхове на жените в секса с нов партньор:

1. Скъсан презерватив

Нежеланата бременност е на първо място сред притесненията на жените, които могат да убият удоволствието от секса и да превърнат оргазма в мираж.

2. Анален секс

Не са много жените, които изпитват истинско удоволствие от това. Истината е, че повечето го правят, само за да угодят на партньора си.

3. Доставя ли му удоволствие

Докато прави секс с нов партньор, почти всяка жена по няколко пъти се чуди дали на мъжа му харесва с нея, дали се справя добре, но със сигурност няма да зададе тези въпроси, а само тайно ще се притеснява.

4. Изненади

Секс играчки, нова поза или секс с трети човек - дали той няма да поиска нещо различно, за което тя не е подготвена.Повечето жени предпочитат стандартния секс и всичко извън рамките му е повод за притеснение.

5. Болести

Нормално е, когато са с нов партньор, жените да изпитват притеснения да не им донесе неприятности. Но въпреки това, понякога се съгласяват на секс без предпазни средства, от страх да не го изгубятКоментари

Коментарите са сортирани от стари към нови
 • страхове
  Отговор
  1 00:41  10.02.17
  6. Колата Ами ако BMW-то не е негово и го е взел от приятел ? Тя скоро е дшла от село, но не иска повече да се вози на опели и голфове или пък на градски транспорт и това убива секса в нея. 7. Портфейла Дали не е теглил бърз кредит за да ми се прави на баровец ? Работи, като сервитьорка в кварталния, но е завършила основно с 3,75 и е с претенции, липсата на пари у партньора и докарва липса на оргазъм 8 ...оставям на вас дадопишете
 • Дедо ПОП
  Отговор
  2 07:16  10.02.17
  Вени, недей да пишеш за електриката / разни печки , тва , онова /! Статиите за секс, са твоята сила .Кажи го на редактора ! )))))))
 • гощо
  Отговор
  3 07:50  10.02.17
  Венче исками се да обсъдим на саме точка-2 и точка-4 ?!?! Ако е удобно разбира се?!?!
 • Котето
  Отговор
  4 12:37  10.02.17
  Това е писано за 15годишни, никоя жена не се притеснява от секса : ))))
 • 5 15:47  10.02.17
  Този коментар е премахнат от модератор

Напиши коментар:


Публикувай